Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Louis Munteanu a anunțat unde vrea să joace din sezonul viitor! "Prefer să vorbesc mai mult pe teren"

Bianca Dumitru

Publicat 24/04/2024 la 23:01 GMT+3

Farul Constanța s-a impus în această seară, pe teren propriu, în fața celor de la Rapid, scor 3-1, într-un meci contând pentru a șasea etapă a play-off-ului SuperLigii. La finalul partidei, Louis Munteanu a vorbit despre viitorul său, anunțând că și-ar dori să prindă un transfer în străinătate.

Louis Munteanu (Farul)

Credit imagine: facebook

Farul Constanța a câștigat în această seară, pe teren propriu, duelul cu Rapid, scor 3-1, meci contând pentru a șasea etapă a play-off-ului SuperLigii.
Louis Munteanu a fost cel care a deschis scorul, învingându-l pe fostul său coechipier, Marian Aioani, în minutul 40. Atacantul de 21 de ani a ajuns, astfel, la 10 goluri marcate în campionat în acest sezon.
La finalul partidei, fotbalistul care este dorit de FCSB a fost întrebat, printre altele, despre viitorul său. Louis Munteanu, împrumutat de Fiorentina la Farul, a anunțat că își dorește să prindă un transfer în străinătate.
Tânărul jucător a mai spus că speră ca prestațiile sale să-l aducă în atenția staff-ului echipei naționale, care să-l convoace în lotul pentru EURO 2024.
Citește și:

Louis Munteanu vrea să plece din SuperLigă

"Gică Hagi este mulțumit de mine, de asta îmi dă încredere. Se vede jocul meu în ultimele meciuri. O victorie mare, sperăm să continuăm tot așa. Aioani e clientul meu. Am văzut că s-a lovit. Așa a fost, să-i dau gol din nou. Sper să râdem mai încolo.
Așa a fost să fie acest sezon. Suntem fericiți că dăm dovadă de caracter. Suntem fericiți că jucăm așa în play-off. Anul trecut tot 10 goluri am dat, acum sper să le depășesc.
Nu știu nici eu ce îmi rezervă viitorul. Eu vreau să plec afară, dar să vedem ce oferte vor fi. Mai am patru meciuri aici, sunt bucuros, mă distrez pe teren.
Dacă o să joc tot așa, cred că da (n.r. că o să fie convocat la EURO 2024). Sper să fiu și eu acolo. Prefer să vorbesc mai mult pe teren. Nu cred că cei de la FRF trebuie să-mi dea mie vreo explicație", a declarat Louis Munteanu.
După victoria cu Rapid, Farul Constanța este pe locul 2 în clasamentul din SuperLigă, cu 35 de puncte, cu unul mai mult decât Universitatea Craiova, care o va înfrunta mâine seară pe CFR Cluj.
Pentru echipa lui Gică Hagi urmează, în weekend, duelul din deplasare cu FCSB, meciul fiind programat sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo