Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neil Lennon, tot mai aproape de Rapid! Agentul antrenorului a confirmat stadiul negocierilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/05/2024 la 14:50 GMT+3

Rapid București este pe cale să se înțeleagă cu noul antrenor! Neil Lennon, fostul tehnician al celor de la Celtic, se află în discuții avansate cu șefii giuleștenilor și este așteptat la București în următoarele săptămâni pentru a discuta ultimele detalii ale contractului.

Neil Lennon, manger of Celtic gestures from the touch line during the UEFA Champions League Second Qualifying round 1st Leg match between Celtic v Nomme Kalju FC at Celtic Park on July 24, 2019 in Glasgow, Scotland.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Dan Șucu este aproape să dea lovitura la Rapid. Finanțatorul clubului giuleștean își dorește ca Neil Lennon să preia echipa din sezonul viitor, iar fostul antrenor al lui Celtic este pe cale să accepte propunerea acestuia.
Agentul antrenorului nord irlandez a reconoscut că negocierile cu Rapid se află într-un stadiu avansat și că Lennon va veni la București în următoarea perioadă pentru a definitiva înțelegerea:
"Da, suntem în discuții destul de înaintate cu Rapid. Dar mai avem încă anumite detalii de stabilit. Nu aș vrea să intrăm acum în prea multe amănunte. Neil a și fost plecat câteva zile. Urmează să mă întâlnesc cu el pentru a mai pune la punct anumite chestiuni. Probabil că săptămâna viitoare sau următoarea vom fi la București", a spus agentul Martin Reilly, conform sportpesurse.ro.
Citește și:

Neil Lennon, salariu uriaș la Rapid

Dan Șucu este pregătit să bage adânc mâna în buzunar pentru a aduce un antrenor cu palmaresul lui Neil Lennon. Cei de la Daily Record au dezvăluit faptul că tehnicianul are pe masă o ofertă de peste un milion de euro pe an, pentru a o prelua pe Rapid.
Lennon este liber de contract de un an și jumătate, după ce a părăsit-o pe Omonia Nicosia din Cipru. Acesta a devenit cunoscut ca antrenor al lui Celtic, unde a activat în două mandate (2010-2014, 2019-2021).
Neil Lennon a cucerit 5 titluri ale Scoției alături de Celtic, dar și alte 5 cupe. Antrenorul de 52 de ani a fost pe banca scoțienilor când i-au întâlnit pe cei de la CFR Cluj atât în preliminariile UEFA Champions League, cât și în grupele Europa League, în sezonul 2019-2020. Clujenii i-au eliminat pe britanici din turul 3 UCL, iar în grupele UEL și-au împărțit victoriile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo