Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică a semnat cu o echipă din SuperLigă, care și-a demis azi antrenorul! Anunțul oficial

Dani Morar

Actualizat 31/01/2024 la 21:53 GMT+2

Nicolae Dică a semnat cu FC Voluntari, la doar 2 ore după ce clubul l-a demis pe Marin Dună. Înfrângerea cu CFR Cluj i-a fost fatală fostului tehnician, astfel că fostul atacant îi va prelua locul și va lupta pentru evitarea retrogradării.

Nicolae Dică

Credit imagine: Getty Images

FC Voluntari a fost învinsă la scor de CFR Cluj, luni, în ultima partidă din etapa a 23-a din SuperLigă. Ilfovenii au demis tandemul Marin Dună – Ilie Poenaru, la doar 2 zile de la acel meci, iar la două ore de la anunțul oficial au anunțat și numele noului antrenor: Nicolae Dică.
"Bun venit , Nicolae Dică! Clubul FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 1 an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică.
Nicolae Dică , cel mai bun jucător roman al anului 2006, și multiplu campionul al României a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeș, Steaua București, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni și FC Viitorul.
Ca tehnician , Nick este vicecampion al României cu FCSB și a mai antrenat Romania U 23, CS Mioveni și FC U Craiova 1948.
De asemenea, Nicolae Dica a fost antrenorul secund al primei reprezentative a Echipei Naționale de fotbal în perioada 2019/2021.
Bun venit în familia FC Voluntari, Nick!", a transmis FC Voluntari, pe Facebook.
Echipele antrenate de Nicolae Dică:
  • SCM Pitești - ianuarie 2016 - iunie 2017
  • FCSB - iunie 2017 - decembrie 2018 (80 de meciuri)
  • FC Argeș - iunie 2019 - octombrie 2019 (9 meciuri)
  • FCSB - iulie 2022 - noiembrie 2022 (23 de meciuri)
  • CS Mioveni - ianuarie 2023 - aprilie 2023 (15 meciuri)
  • U Craiova 1948 - iulie 2023 - august 2023 (5 meciuri)
Citește și:

FC Voluntari și-a demis azi antrenorul

Cu doar două ore înainte de instalarea lui Nicolae Dică, FC Volunatri anunța că s-a despărțit, de comun acord, de Marin Dună și staff-ul acestuia.
"Mulțumim, Marin Dună! FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Marin Dună și staff-ul său compus din : Ilie Poenaru ( antrenor secund), Gabriel Vasiliu ( antrenor cu portarii) , și Paul Ceușan ( antrenor secund ).
Instalat la începutul acestui sezon, Marin Dună a însumat 23 de meciuri oficiale în Liga 1, înregistrând în acest interval, un palmares de 6 victorii, 7 egaluri și 10 înfrângeri.
A calificat echipa noastră în sferturile Cupei României, acolo unde FC Voluntari va întâlni FC Universitatea Craiova 1948 , în luna aprilie.
Clubul FC Voluntarile le mulțumește pentru munca depusă în această perioadă și le dorește mult succes în continuare!", a transmis FC Voluntari.
FC Voluntari se află pe locul 14 în SuperLiga României, loc care duce la barajul pentru menținerea în prima ligă. Ilfovenii au acumulat 25 de puncte și au un punct mai puțin decât Poli Iași și două sub UTA Arad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo