Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răducioiu, impresionat de un fotbalist din SuperLigă! "E senzațional... ca Hagi, Maradona"

Bianca Dumitru

Publicat 13/08/2023 la 10:45 GMT+3

Universitatea Craiova s-a impus aseară, în deplasare, în fața celor de la Poli Iași, scor 1-4, într-un meci din a cincea etapă a SuperLigii. La finalul partidei, Florin Răducioiu s-a arătat impresionat de Alexandru Mitriță, lăudându-i evoluția din repriza secundă.

Alex Mitriță, Daniel Bîrligea, în CFR Cluj - Universitatea Craiova

Credit imagine: Getty Images

Universitatea Craiova a obținut cu Poli Iași 3 puncte foarte importante, în meciul contând pentru a cincea etapă a SuperLigii, după ce oltenii au fost conduși cu 1-0 până în minutul 67.
Gazdele au rămas în inferioritate numerică din minutul 60, iar băieții lui Reghecampf s-au impus cu 4-1, grație reușitelor lui Markovic, Ivan, Mitriță și Roguljic.
La finalul partidei, Florin Răducioiu s-a arătat impresionat de unul dintre jucătorii oltenilor. Este vorba despre Alex Mitriță, pe care fostul fotbalist l-a lăudat, evidențiindu-i calitățile.
În plus, Răducioiu a spus că atacantul a avut o contribuție majoră în obținerea victoriei, "luminând" jocul echipei lui Reghecampf.
"Mitriță e senzațional, a pictat pe teren! A fost inexistent în prima repriză, dar în a doua repriză a fost altceva. E un jucător fantastic. Victoria este 90% datorită lui, datorită a ceea ce a inventat, a ceea ce a făcut cu mingea.
Mă încântă acest jucător, are o biomecanică rapidă, tipică jucătorilor scunzi, ca Hagi, Maradona... Felicitări lui, mi-a plăcut mult de Mitriță! Craiova a avut multe probleme în atac, dar Mitriță a luminat jocul", a declarat Florin Răducioiu la PrimaSport.
Citește și:

Mitriță visează să revină la națională

După meciul de la Iași, Alex Mitriță a vorbit despre prestația echipei sale, dezvăluind ce s-a întâmplat la pauză, în vestiar, atunci când Craivoa era condusă cu 1-0, astfel încât oltenii au reușit să întoarcă rezultatul.
"O victorie meritată, un efort foarte mare. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Cred că am o contractură, vom vedea zilele următoare. Am discutat în vestiar la pauză, am analizat ce am făcut greșit și în a doua repriză am făcut opusul și ne-a ieșit totul.
Îmi doresc, fiecare jucător își dorește să ajungă la echipa națională", a declarat Alex Mitriță.
Universitatea Craiova este acum pe locul 2 în clasamentul din SuperLigă, cu 11 puncte, iar în următoarea etapă va juca acasă în compania celor de la UTA Arad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo