Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Se întoarce Alibec în Superliga înainte de EURO? Gică Popescu îl așteaptă la Farul. De ce depinde mutarea

Maria Olteanu

Publicat 16/01/2024 la 22:37 GMT+2

Denis Alibec părea în urmă cu o lună gata să renunțe la o sumă importantă, pe care o primește de la arabi, pentru a fi în formă maximă înainte de Euro și a reveni în Superligă. Gică Popescu spune că fotbalistul este în continuare așteptat la malul mării, iar mingea este acum în terenul său.

Denis Alibec (Farul Constanța)

Credit imagine: Eurosport

Transferat în acest sezon la Muaither, în Qatar, Denis Alibec ere pregătit să facă un gest total neașteptat. Deși e plătit cu 800.000 de euro/an, vârful plănuia în urmă cu o lună să se întoarcă în Superligă, conștient că nivelul din zona Golfului nu îi va permite să fie în cea mai bună formă pentru Euro 2024.
La finalul anului trecut, au apărut informații potrivit cărora atacantul ar dori să se întoarcă în Superliga, iar mutarea sa ar putea fi efectuată înainte de EURO, pentru a avea mai multe șanse la Farul, înainte de turneul final din Germania.
Ciprian Marica a spus în urmă cu câteva săptămâni că există 10% șanse ca Alibec să se întoarcă în România, însă Gică Popescu susține acum că atacantul este așteptat cu brațele deschise la malul mării.
Singurul care poate decide dacă vrea o revenire sau nu în România este chiar jucătorul, conform spuselor președintelui campioanei României.

Alibec trebuie să se hotărască dacă vrea înapoi la Farul, înainte de EURO 2024

Gică Popescu susține că Alibec are ușa deschisă la Farul și îl așteaptă pe acesta înapoi în campionatul României.
"Am mai spus-o și o spunem și acum că îl primim cu brațele deschise pe Denis. Trebuie doar să își dorească să facă acest pas.
El știe cât de mult a contat perioada petrecută la Farul, știe cât de mult contează să se pregătească sub comanda lui Hagi.
E doar alegerea lui Alibec. Dacă va decide să vină la noi, îl așteptăm cu brațele deschise", a spus Gică Popescu, la Digisport.
Cum Alibec a jucat deja pentru Farul în acest sezon, singura lui variantă pentru partea a doua a stagiunii ar fi tot Farul, întrucât regulamentul nu îi permite să joace la o altă formație.
Alibec a fost esențial pentru calificarea României la Euro, marcând 3 goluri în preliminarii. El a înscris împotriva Andorrei, în martie, apoi a punctat în remiza cu Israel, de pe teren propriu (1-1), și a semnat golul victoriei în confruntarea cu Elveția (1-0).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo