Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unul dintre golgheterii FCSB e alt om la antrenamente: "E greu să comunici cu el!"

Dani Morar

Actualizat 14/03/2024 la 10:49 GMT+2

FCSB a încheiat pe prima poziție sezonul regulat din SuperLigă și pornește cu un avans de 4 puncte în play-off-ul, care debutează la finalul acestei săptămâni. Mihai Pintilii a dezvăluit că unul dintre golgheterii echipei nu suportă să piardă nici la antrenamente și l-a asemănat cu Alex Chipciu.

FCSB a învins Petrolul cu 1-0 și este pe primul loc în Superliga. Sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial

Credit imagine: facebook

FCSB a avut un avans de 12 puncte înaintea ultimei etape din sezonul regulat, dar înfrângerea cu Rapid a făcut ca roș-albaștrii să intre în play-off cu doar 4 puncte în față, după înjumătățire.
Darius Olaru și Florinel Coman au fost principalele "arme" ale vicecampioanei, ambii marcând câte 14 goluri în cele 30 de etape. Primul este extrem de motivat și la antrenamente, a dezvăluit Mihai Pintilii, care l-a aasemănat pe Olaru cu Alexandru Chipciu, cei doi fiind extrem de ambițioși.
"Olaru e un tip mult mai dificil la antrenamente, că nu-i place să piardă. El face pe supăratul tot timpul, e greu să comunici cu Olaru la antrenamente. După antrenament se schimbă, e alt om şi poţi să vorbeşti orice cu el.
(n.r. – Cu cine seamănă din generaţia voastră?) Chipciu. Nu puteai să te înţelegi cu el, înjura tot timpul, nu îi convenea să piardă. Pleca, o lua razna. Dar s-a liniştit", a declarat Mihai Pintilii, conform Orange Sport.
Darius Olaru, FCSB. Sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial
Citește și:

Principala problemă a lui Darius Olaru la FCSB

Alexandru Bourceanu, fost mijlocaș la FCSB, a analizat perioada bună prin care trece Darius Olaru, dar a descoperit o mare problemă. Acesta crede că actualul jucător primește prea multe cartonașe galbene din cauza faptului că este "prea stresat" pe teren.
"Cred că din punct de vedere sportiv, Darius Olaru este într-un moment foarte bun. Eu, care am luat cartonașe roșii, și cartonașe roșii în momente importante, ar trebui să fiu ultimul care să vorbească despre un cartonaș roșu pe care îl ia un jucător. Îmi este interzis, bunul simț îmi interzice asta. Dar, singurul lucru care mă întristează la Darius Olaru, și sper să aibă parte de ajutorul necesar, este că-l văd stresat, destul de agitat la meciuri. De acolo vin destule cartonașe galbene.
El este un timp destul de corect, cu bun simț, respectuos. L-am văzut în 2-3 situații la meciuri când adversarii îi întind mâna, iar el trage mâna. E clar că nu acesta este el, are anumite probleme. Nu știu ce probleme are, dar trebuie să fie susținut, pentru că sportiv arată bine.
El se poate transfera și poate arăta foarte bine în fotbalul european și poate fi un jucător important pentru echipa națională în următorii 5-7 ani. Are și abilitățile necesare. Atacă foarte bine, se apără foarte bine, e un jucător de echipă, e un jucător care în fiecare meci se duce la maximum. Sper să fie ajutat emoțional și să treacă peste momentul ăsta, pentru că el poate fi mult mai bun", a declarat și Alexandru Bourceanu, pentru ProSport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo