Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zeljko Kopic are 3 absenți importanți de la meciul cu UTA Arad! Ce așteptări are de la jucătorii săi

Bianca Dumitru

Publicat 11/05/2024 la 17:25 GMT+3

Dinamo o va înfrunta duminică seară, de la ora 21:30, pe teren propriu, pe UTA Arad, într-un meci contând pentru ultima etapă a play-out-ului SuperLigii. Înaintea partidei, care poate fi decisivă în salvarea de la retrogradare a echipei lui Zeljko Kopic, antrenorul a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă și despre cum se simt jucătorii săi.

Zeljko Kopic

Credit imagine: Getty Images

Dinamo va primi duminică seară, de la ora 21:30, vizita celor de la UTA Arad, într-un meci contând pentru ultima etapă a play-out-ului SuperLigii. Duelul are o miză uriașă pentru echipa lui Zeljko Kopic, care e obligată să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.
Înaintea partidei, antrenorul dinamoviștilor a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă înaintea meciului cu UTA.
Kopic a dezvăluit care este starea celor doi dintre cei mai importanți jucători ai lotului care au suferit accidentări șocante la antrenamente, Darko Velkovski și Astrit Selmani.
În plus, tehnicianul croat a anunțat care este atmosfera din vestiar și a spus ce așteptări are de la jucătorii săi, cărora le-a cerut să fie concentrați și să dea dovadă de responsabilitate.
Citește și:

Zeljko Kopic are 3 absenți înainte de meciul cu UTA Arad

"Pentru noi, e important să fim pregătiți mâine, să dăm totul, să luptăm pentru toate punctele puse în joc. Nu ne gândim la calcule, ne-am concentrat pe pregătirea meciului. Edgar Ie și Selmani sunt indisponibili, Astrit s-a și operat ieri, totul decurge bine pentru el, Velkovski este și el indisponibil, restul sunt pregătiți de joc. Vom discuta mai multe după meci, acum focusul este pentru meciul de mâine.
UTA a făcut un play-out incredibil, au marcat mult și merită să fie în fruntea clasamentului, practică un fotbal foarte bun. În multe meciuri noi am fost foarte aproape, să avem mai multe puncte, dar aceasta este situația, nu mai putem discuta despre ce am ratat, cum am primit golurile, este greu și ce am spus, doar o parte din aceste puncte meritate ne-ar fi adus într-o situație mult mai bună, dar nu suntem.
Suporterii trăiesc pentru club, vor să vadă o echipă care joacă bine, acest sezon a fost dezamăgitor, am avut o perioadă bună în care am jucat bine, energia în jurul echipei era excelentă, dar am pierdut momentul, îi înțeleg și pe suporteri, normal.
După meciul cu UTA, vom avea timp de analizat, dacă se încheie sezonul, am avut și o perioada de îmbunătățiri în jurul echipei, a clubului, era o atmosferă excelentă, dar am pierdut totul în urmă rezultatelor, acum trebuie să fim concentrați pe meciul de mâine.
Mâine toate echipele trebuie să joace, noi trebuie să ne facem datoria, nu a spus nimeni că va fi ușor, UTA este o echipă puternică, au încredere, va fi un meci foarte greu. Nu am jucat rău în multe momente, nu am câștigat, dar îți poți crește nivelul încrederii doar dacă reușești să câștigi.
Am discutat cu jucătorii despre concentrare, pregătire, doar asta putem face, să lucrăm mai bine și să avem reacții mai bune. Responsabilitatea este mare, știu cât am oferit, când ai pierdut puncte cum am făcut-o noi, dar să ne facem datoria mâine și apoi avem timp să analizăm", a declarat Zeljko Kopic.
Duelul dintre Dinamo și UTA Arad, programat duminică seară, de la ora 21:30, va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo