Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zeljko Kopic, descumpănit după ce Dinamo a pierdut la ultima fază cu Oțelul Galați: "E mereu aceeași problemă"

Andrei Nicolae

Publicat 08/04/2024 la 23:31 GMT+3

Dinamo a fost învinsă dramatic de Oțelul Galați la capătul unui meci în care bucureștenii nu au fost extrem de periculoși în ofensivă, iar o greșeală i-a costat un punct la ultima fază. După meci, Zeljko Kopic a vorbit despre prestația jucătorilor săi și a punctat unde este cea mai mare problemă a echipei sale.

Zeljko Kopic

Credit imagine: Getty Images

Dinamo a suferit un nou pas greșit în play-out, după ce a fost învinsă la ultima fază de Oțelul Galați pe terenul moldovenilor. Duelul părea că se va îndrepta spre un rezultat de egalitate, însă în minutul 90+3, gazdele au profitat de o greșeală a alb-roșilor și au plecat pe un contraatac, care a fost finalizat cu gol de Răzvan Tănasă.
Astfel, Dinamo a pierdut pentru a doua oară puncte în prelungiri, după ce etapa trecută a fost egalată tot în ultimele minute de Petrolul. Momentan, echipa lui Zeljko Kopic este fără victorie în play-out și se află pe penultimul loc, la un punct distanță de ocupanta celui de-al doilea loc de baraj, FCU Craiova.
După meci, tehnicianul lui Dinamo a analizat partida făcută de jucătorii săi și a vorbit despre lipsurile echipei sale. În plus, croatul a vorbit și despre importanța partidei ce urmează pentru alb-roșii, cea cu Poli Iași.
Citește și:

Kopic, descumpănit după înfrângerea cu Oțelul Galați

"Cred că în majoritatea timpului am controlat jocul. Am avut ocazii. În ultima treime trebuie să reacționăm mai bine. Am făcut totul pentru a câștiga jocul, dar iar am pierdut în prelungiri. E greu să pierzi pe final. Trebuie să văd și eu jocul să înțeleg ce s-a întâmplat. Evident că atunci când iei gol în prelungiri e o problemă de concentrare.
Cea mai mare problemă o avem în fața porții. Nu reușim să înscriem și să învingem. E aceeași problemă mereu. Totul e în mâinile noastre. Jocul următor e crucial. Trebuie să ne pregătim mai bine și să luăm cele trei puncte.
Cu un rezultat bun, putem să ne ridicăm în clasament. Am pierdut puncte în dese rânduri, ne lipsește un pic și norocul", a spus Kopic, potrivit Digi Sport.
În urma acestui rezultat, formația lui Zeljko Kopic rămâne pe penultimul loc, la un punct de FCU Craiova, ocupanta ultimului loc de baraj. De cealaltă parte, Oțelul urcă pe locul al treilea și se apropie la un singur punct de liderul UTA Arad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo