Gazdele au deschis scorul după o combinație 100% românească! Dennis Man a avut o cursă excelentă pe partea dreaptă și i-a pasat precis lui Mihăilă în interiorul careului, cel care a înscris fără probleme pentru al doilea meci la rând. Început perfect de meci pentru Parma, care se află la conducere chiar dacă Roma a dominat partida până acum.
Roma a avut posesia în continuare dar echipa lui Fonseca nu a reușit să își creeze ocazii importante. Nu același lucru poate fi spus și de Parma. Dennis Man a ratat o coazie uriașă, singur cu portarul în repriza a doua.
În cele din urmă însă, Pelle a fost faultat în careu iar în minutul 55 Hernani a transformat penalty-ul fără probleme pentru a dubla avantajul gazdelor.
Cupa Mondială FIFA
Succesul de la Copa America l-a eliberat pe Messi: "Leo este fericit. Copa America i-a dat viață"
ACUM 6 MINUTE

Mihăilă și Man, decisivi în Parma - Roma. Gazzetta dello Sport: ”Românii la putere!”

”Românii la putere!”, a fost subtitlul oferit de celebrul cotidian italian Gazetta dello Sport, în cronica acestui meci.
”Dennis Man a reușit o cursă amețitoare prin care l-a depășit pe Kumbulla și a trimis o minge în careu la care Mancini nu a ajuns, însă Mihăilă a profitat venind din spate și a finalizat. Dacă există vreo speranță pentru ca Parma să revină pe acest final de sezon, această speranță este legată de viteza și calitatea celor doi români, care au pus probleme defensivei Romei de fiecare dată când au intrat în posesia mingii”, scriu italienii.
”O finalizare cu sânge rece a lui Mihăilă a adus deschiderea de scor pentru Parma”, au scris cei de la Corriere dello Sport în cronica partidei.
”Parma a câștigat din nou după 100 de zile iar ducalii au deschis scorul după un assist al lui Man pentru Mihăilă”, au precizat jurnaliștii italieni.
Fotbal
VIDEO | Amicalul Hearts - Almeria, întrerupt după o bătaie generală între jucători! "A fost iadul"
ACUM 9 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tite, responsabil de accidentarea lui Gabriel Jesus? Cum se apără selecționerul
ACUM 19 MINUTE