Patrick Gânțe, în vârstă de doar 15 ani, are evoluții remarcabile la echipa de seniori din liga a patra în regiunea Bihor. Drept urmare, el a fost inclus în lotul naţional de juniori al României, la echipa U15. Patrick a evoluat în acest sezon la Club Atletic Oradea la echipa de seniori timp de 250 de minute și a înscris cinci goluri, fapt care a atras privirile scouterilor.
Patrick Ioan Gânțe (n. 15 februarie 2004) este un produs 100% al fotbalului orădean, bifând pe rând cluburi precum FC Bihor, CSM Oradea și nu în ultimul rând Club Atletic Oradea, singura echipă campioană în două țări diferite fiind cea care i-a dat șansa debutului într-o echipă de seniori la doar 14 ani. Acest debut nu a fost întâmplător, Patrick fiind recomandat de munca lui asiduă (peste 100 de goluri în campionatele de juniori).Puștiul de 15 ani are un sezon foarte bun, drept urmare tot mai multe cluburi mari îl vor în stagiile lor de pregătire.

Patrick Gânțe, încântat să ajungă în Anglia

Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM O ORĂ
Mai întâi, Patrick Gânțe a dat probe la prestigiosul club italian AS Roma, însă nu a trecut prea mult timp până ce un alt club uriaș și-a arătat interesul față de tânărul jucător orădean. Este vorba despre Liverpool. Cu 6 Ligi ale Campionilor, 3 Cupe UEFA, 4 Super Cupe ale Europei, 18 titluri de campioană internă, 7 cupe ale Angliei, 8 cupe ale Ligii, respectiv 15 Super Cupe ale Angliei, Cormoranii” vor să vadă de ce este Patrick în stare. Fan clubul din România al lui Liverpool are peste 1000 de suporteri, și cu siguranță reprezintă o mare bucurie că un român are șansa de a-și demonstra potențialul pe Anfield.
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2725889.jpg
La naționala României, unde are deja bifate 5 prezențe în selecționatele U15 și U16, Patrick a debutat cu un hattrick împotriva naționalei Republicii Moldova. "Familia Club Atletic Oradea este alături de Patrick, îi urează mult succes și speră ca acesta să lase o impresie la fel de bună și în orașul celor de la <The Beatles>", au transmis cei de la CAO pe site-ul oficial al echipei.
Patrick a mărturisit pentru bihon.ro că idolii lui sunt Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic: "Dacă ar fi să aleg un campionat, cred că fotbalul din Anglia mi se potrivește. Mă antrenez din greu pentru a reuși, pentru a ajunge la o echipă cât mai bună. Dragostea pentru fotbal mi-a fost insuflată de tatăl meu".
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2725890.jpg
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 2 ORE
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
ACUM 3 ORE