Sportul mondial se întoarce împotriva Rusiei, după ce Vladimir Putin a dat ordin ca Ucraina să fie invadată și a declanșat practic un război. Astfel, tot mai multe evenimentele care erau programate în Rusia sau care au în prim-plan echipe naționale și cluburi din această țară au de suferit.
UEFA și FIFA au luat luni o decizie drastică, anunțând excluderea din toate competițiile internaționale a echipelor rusești, fie că este vorba despre echipe de club sau reprezentative naționale. Cele mai afectate sunt Spartak Moscova, esclusă din Europa League, și naționala mare a Rusiei, care nu va mai juca în barajul pentru Campionatul Mondial.
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 4 ORE

Rușii merg la TAS, după ce FIFA şi UEFA a exclus echipele rusești din competiții

Federaţia rusă de fotbal a (RFU) a anunţat că va sesiza Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) după decizia FIFA şi UEFA de a exclude echipele ruseşti din cadrul competiţiilor internaţionale, din cauza agresiunii armate a Rusiei împotriva Ucrainei. Federaţia rusă de fotbal a informat că va contesta deciziile şi va cere reprimirea echipelor masculine şi feminine în întrecerile sportive, dar că va solicita şi daune.
"Vrem reprimirea echipelor noastre în toate competiţiile şi turneele, inclusiv cel de calificare la CM 2022 din Qatar. Vom solicita TAS analizarea acestei situaţii în regim de urgenţă'', a indicat RFU. FIFA şi UEFA au anunţat luni, printr-un comunicat comun, că Rusia, gazda Cupei Mondiale 2018, a fost exclusă de la următoarea ediţie a Mondialului de fotbal, care se va desfăşura anul acesta în Qatar, în lunile noiembrie şi decembrie, scrie Agerpres.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 5 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 5 ORE