Fotbalistul legendar al naționalei Olandei a recunoscut că știe despre dorința antrenorului român de a ajunge în campionatul Angliei. Fost rival cu Dan Petrescu în campionatul Rusiei pe vremea când amândoi antrenau acolo, Gullit speră ca România să se califice la turneul final de vara viitoare:
"Îl iubesc pe Petrescu, când era în Rusia l-am vizitat și am luat cina împreună. Sunt foarte mândru de el pentru că se descurcă foarte bine. Mi-aş dori să-l văd în Anglia, ştiu că îşi doreşte foarte mult. Dar trebuie să i se acorde această şansă. Am jucat împotriva României în urmă cu doi ani. Ar fi frumos să se califice. Olanda ar avea un meci greu contra României, dar chiar m-aș bucura să ne întâlnim la turneul final.", a pus Ruud Gulli pentru ProTV.
https://i.eurosport.com/2019/12/01/2728072.jpg
UEFA Europa Conference League
Conflictul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga s-a încheiat. Balaj confirmă discuția dintre cei doi
08/10/2022 LA 15:03
Dan Petrescu a declarat mereu că unul din antrenorii care l-au influenţat a fost Ruud Gullit. Olandezul a fost cel care l-a adus la Chelsea în 1995. În cei cinci ani petrecuți pe Stamford Bridge, Dan Petrescu a cucerit Cupa Angliei, Cupa Ligii şi Cupa Cupelor.
Dacă se va califica la Campionatul European, România se va afla în grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria. Mai întâi, "tricolorii" pregătiți de Mirel Rădoi trebuie să treacă de cele două meciuri de la baraj. Primul este cu Islanda, pe 27 martie, la Reykjavic.
Romanian Liga I
Veste teribilă pentru Dan Petrescu! Andrei Burcă va fi operat, după accidentarea de la națională
29/09/2022 LA 12:35
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44