Senegal merge la Mondial, după ce a întors rezultatul meciului tur cu Egipt. La Cairo, săptămâna trecută, gazdele se impuseseră cu 1-0, grație unei reușite din autogol, în debutul meciului (Ciss, minutul 4). Aseară, doar 3 minute le-au luat lui Mane&Co să restabilească egalitatea dublei manșe, dar apoi nu s-a mai marcat, astfel că s-a ajuns în prelungiri și, ulterior, la lovituri de pedeapsă.
Primul executant al egiptenilor a fost marea vedetă, Mo Salah, care a fost orbit de zeci de lasere în momentul în care a bătut penaltyul. Vizibil deranjat, starul lui Liverpool a tras mult peste, spre bucuria fanilor gazdă.
Romanian Liga I
FCSB se pregătește pentru următorul sezon! Ce fotbalist se va alătura lotului roș-albaștrilor
ACUM 33 MINUTE

Fanii Senegalului, comportament reprobabil vizavi de Salah și după meci

Atitudinea fanilor celor supranumiți "Leii din Teranga" a continuat să fie una abominabilă și după victoria obținută de echipa lor. În loc să savureze calificarea, mulți suporteri au fost mai interesați să îl lovească în cap pe Salah cu sticle. Acesta a fost escortat spre vestiare, astfel încât să evite zecile de sticle care au zburat dinspre tribuna 1.
Nici portarul Egiptului nu a scăpat, în timpul partidei, de furia fanilor Senegalului. El Shenawy a fost bombardat cu sticle în mai multe rânduri. Trebuie spus că goalkeeperul nord-africanilor a fost cel mai bun jucător de pe teren, doar paradele lui salvatoare făcând ca partida să intre în prelungiri.
FIFA va deschide o anchetă pentru a pedepsi Senegalul, organizatoarea meciului, după incidentele oribile de aseară, dar, evident, eventuala sancțiune se va traduce doar în amendă și meci/meciuri cu porțile închise.
Senegal a devenit o adevărată bestia nera pentru Egipt, după ce în urmă cu mai bine de o lună și jumătate, în finala Cupei Africii, Mane îl învingea pe Salah tot la lovituri de departajare, în finala competiției.
Fotbal
Gerrard poate aduce primul titlul pentru Liverpool. Ce spune statistica, înainte de City - Villa
ACUM 33 MINUTE
Romanian Liga I
FCSB, cap de serie în turul 2 al Conference League! Care sunt posibilii adversari ai roș-albaștrilor
ACUM O ORĂ