Karim Adeyemi, în vârstă de 19 ani, este considerat de cei mai mulți viitorul fotbalului german. În prezent la RB Salzburg, puștiul cu origini românești face senzație în campionatul austriac, dar și în UEFA Champions League, acolo unde a reușit să marcheze două goluri în victoria lui Salzburg de pe teren propriu cu campioana Franței, Lille.
În total, Adeyemi a marcat 11 goluri în cele 15 partide disputate de austrieci în toate competițiile în acest sezon, atrăgându-le atenția celor de la Bayern Munchen și Liverpool.
Potrivit publicației Sky Sports, reprezentanții fotbalistului în vârstă de 19 ani au început deja negocierile cu șefii campioanei Germaniei pentru transferul lui Adeyemi.
Liga
Xavi le-a cerut șefilor să înceapă asaltul! Cei doi atacanți pentru care Barca va începe negocierile
IERI LA 18:03

Adeyemi, aproape de Bayern Munchen

Conform sursei citate, tatăl atacantului și impresarul acestuia, Thomas Solomon, au purtat deja o primă serie de negocieri cu reprezentanții lui Bayern. Fotbalistul, născut din tată nigerian și mamă româncă, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 20 de milioane de euro.
Adeyemi mai are contract cu Salzburg până în 2024, iar austriecii vor în schimbul lui o sumă cuprinsă între 30 și 40 de milioane de euro.
Recent, pe urmele sportivului de 19 ani au intrat și RB Leipzig, și Borussia Dortmund, fotbalistul dorindu-și să prindă un transfer în Bundesliga.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
28/11/2021 LA 16:46
Fotbal
Cine sunt fotbaliștii care vor cuceri Balonul de Aur în următorii 10 ani! Predicții inedite
23/11/2021 LA 07:32