Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo se apropie de titlul de golgheter în Arabia Saudită! Bornele atinse după un nou hattrick la Al Nassr

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 25/02/2023 la 20:11 GMT+2

Cristiano Ronaldo a marcat un nou hattrick în tricoul lui Al Nassr și are niște cifre cu adevărat uluitoare de când a ajuns în Arabia Saudită. Portughezul se apropie deja de titlul de golgheter al campionatului, deși a evoluat în doar 5 din cele 18 etape de până acum.

Cristiano Ronaldo (Al Nassr) celebra uno de sus goles ante el Damac FC.

Credit imagine: From Official Website

Articol scris de Dani Morar
Cristiano Ronaldo a marcat toate golurile lui Al Nassr în victoria cu 3-0 de pe terenul celor de la Damac și a stabilit noi borne impresionante. Pentru portughez a fost cel de-al 62-lea hattrick al carierei, fiind jucătorul cu cele mai multe astfel de reușite, fiind urmat de Lionel Messi.
De asemenea, Cristiano Ronaldo a contribuit decisiv la ultimele 10 goluri ale echipei sale, înscriind de 8 ori și oferind 2 assist-uri. El a marcat în finalul partidei cu Al Fateh, apoi a dat un poker cu Al Wehda, pentru ca în partida cu Al Taawon să ofere două pase decisive pentru colegii săi.
"Sunt foarte fericit. Simt că sunt în armonie cu echipa. Înțeleg mult mai bine mișcările colegilor mei și cred că m-am adaptat bine. Cel mai important este ca echipa să câștige", a spus CR7, după partida de sâmbătă.
Lusitanul are o medie de 1,6 goluri pe meci în campionatul Arabiei Saudite, reușind să marcheze de 8 ori în primele 5 apariții în tricoul lui Al Nassr. El se află deja pe locul 4 în clasamentul golgheterilor, fiind la doar 5 reușite distanță, față de Talisca, cel care ocupă prima poziție, cu 13 goluri.
Numărul de hattrick-uri reușite de CR7 în competițiile în care a evoluat:
  • La Liga – 34 de hattrick-uri
  • UEFA Champions League – 8 hattrick-uri
  • Preliminariile Cupei Mondiale – 5 hattrick-uri
  • Preliminariile EURO – 3 hattrick-uri
  • Cupa Spaniei – 2 hattrick-uri
  • Serie A – 2 hattrick-uri
  • Cupa Mondială – 1 hattrick
  • Premier League – 3 hattrick-uri
  • Nations League – 1 hattrick
  • Campionatul Mondial al Cluburilor -1 hattrick
  • Campionatul Arabiei Saudite - 2 hattrick-uri
Citește și:

Cristiano Ronaldo a înscris un hattrick în doar 26 de minute pentru Al Nassr

Cristiano a deschis scorul în minutul 18, dintr-un penalty executat perfect. Portarul a sărit în stânga, dar mingea s-a dus în cealaltă parte, iar scorul a devenit 1-1.
Lusitanul a dublat avantajul echipei sale 5 minute mai târziu, după o incursiune superbă. Al Ghannam a fost omul cu assist-ul, iar CR7 a avansat cu mingea la picior până în apropierea careului, de unde a finalizat cu un șut fulgerător cu piciorul stâng.
Ronaldo a făcut hattrick-ul chiar înaintea pauzei, după o acțiune superbă a echipei sale. Ghareeb a pasat prin spatele apărării adverse, iar Ayman Yahya a întors excelent balonul pentru urcarea portughezului, care a finalizat fără emoții.
S-a încheiat 3-0 pentru Al Nassr, care urcă pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite. 43 de puncte în 18 etape a acumulat echipa lui Cristiano Ronaldo, cu 2 mai multe decât Al Ittihad și cu 3 peste Al Shabab.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo