Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Silviu Lung Jr. a fost ales în echipa etapei, alături de Cristiano Ronaldo! Românul a închis poarta cu Al Ittihad

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/02/2023 la 19:45 GMT+2

Silviu Lung Jr. a făcut o partidă foarte bună pentru Al Raed, menținând poarta intactă cu Al Ittihad. Românul a fost ales în echipa etapei din campionatul Arabiei Saudite, acolo unde se mai află și portughezul Cristisno Ronaldo.

Silviu Lung Jr, portarul lui Kayserispor

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Silviu Lung Jr. a avut o prestație excelentă în poarta celor de la Al Raed și a contribuit in plin la egalul, scor 0-0, cu Al Ittihad. Echipa antrenată de Marius Șumudică a rezistat eroic, adversara românilor trăgând de 17 spre poartă.
5 dintre șuturi au fost cadrate, astfel că portarul nostru a avut serios de lucru. Românul a fost notat cu 8,5, a treia cea mai mare notă din primul 11 al etapei din campionatul Arabiei Saudite.
Pentru Al Raed, a evoluat și Alexandru Mitriță, cel care a fost introdus pe teren în minutul 63. Românii i-au dat astfel o mână de ajutor lui Cristiano Ronaldo, Al Ittihad ratând ocazia de a o egala la puncte pe Al Nassr.
Iată echipa etapei din Saudi Premier League:
  • Silviu Lung Jr. (Al Raed) – Boris Godal (Al Adalh), Al Amri (Al Nassr), Hasan Kadesh (Al Taawon) – Alvaro Medran (Al Taawon), Faycal Fajr (Al Wehda), Knowledge Mudona (Al Taee), Igor Coronado (Al Ittihad), Junio (Al Shabaab) – Anthony Nwakaeme (Al Feiha), Cristiano Ronaldo (Al Nassr).
Citește și:

Cristiano Ronaldo a marcat un hattrick cu Damac

Cristiano Ronaldo a marcat toate golurile lui Al Nassr în victoria cu 3-0 de pe terenul celor de la Damac și a stabilit noi borne impresionante. Pentru portughez a fost cel de-al 62-lea hattrick al carierei, fiind jucătorul cu cele mai multe astfel de reușite, fiind urmat de Lionel Messi.
De asemenea, Cristiano Ronaldo a contribuit decisiv la ultimele 10 goluri ale echipei sale, înscriind de 8 ori și oferind 2 assist-uri. El a marcat în finalul partidei cu Al Fateh, apoi a dat un poker cu Al Wehda, pentru ca în partida cu Al Taawon să ofere două pase decisive pentru colegii săi.
"Sunt foarte fericit. Simt că sunt în armonie cu echipa. Înțeleg mult mai bine mișcările colegilor mei și cred că m-am adaptat bine. Cel mai important este ca echipa să câștige", a spus CR7, după partida de sâmbătă.
Lusitanul are o medie de 1,6 goluri pe meci în campionatul Arabiei Saudite, reușind să marcheze de 8 ori în primele 5 apariții în tricoul lui Al Nassr. El se află deja pe locul 4 în clasamentul golgheterilor, fiind la doar 5 reușite distanță, față de Talisca, cel care ocupă prima poziție, cu 13 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo