Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou "caz Benzema"! Francezul, în mijlocul unui scandal. Ce se întâmplă cu jucătorul lui Al-Ittihad

Eurosport
DeEurosport

Publicat 31/12/2023 la 13:30 GMT+2

Karim Benzema, fotbalistul lui Al-Ittihad, este subiectul unui scandal în Arabia Saudită. Francezul este suspectat că ar fi părăsit orașul Jeddah fără motiv, dar clubul său insistă că i-a dat permisiune pentru a pleca, din cauza unei accidentări la picior.

Karim Benzema avec Al Ittihad

Credit imagine: Imago

Articol scris de Daniel Kerekes
Ajuns în Arabia Saudită la începutul verii, Karim Benzema a avut perioadă de adaptare foarte liniștită la noua sa echipă. Câștigătorul Balonului de Aur din 2022 a marcat regulat și a fost liderul campioanei din sezonul trecut.
Totul s-a năruit recent, după meciul împotriva celor de la Al-Nassr. Conform Marca, în Arabia Saudită există un "caz Benzema", despre care se crede că a "evadat" din Jeddah. Clubul său neagă aceste acuzații, declarând că francezului de 36 de ani i s-a permis să plece de către doctori, fiind accidentat la picior.
În urma derby-ului pierdut împotriva echipei lui Cristiano Ronaldo, cu scorul de 2-5, fanii l-au atacat pe Benzema, iar acesta a reacționat pe rețelele de socializare, unde și-a închis toate conturile.
Citește și:

Benzema, fără urmă în Arabia Saudită

Fanii lui Al-Ittihad l-au luat în vizor pe Benzema pentru că echipa a făcut un efort enorm din punct de vedere financiar pentru a-l aduce, iar performanțele sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Nici rezultatele echipei nu-l ajută pe atacant, Ittihad fiind abia pe locul 7 în clasament, după 18 etape disputate.
Presa din Arabia Saudită a relatat că Benzema nu a fost prezent la antrenamentele echipei sale de joi și de vineri, după care a urmat să fie scos din lot pentru meciul de sâmbătă contra echipei lui Laurențiu Reghecampf, Al-Tai. Meciul a fost anulat ulterior, din cauza ploilor abundente.
Sursele din presa arabă susțin că Benzema a plecat pur și simplu din Arabia Saudită, iar nimeni nu știe când sau dacă va reveni la antrenamente. Conform Marca, acesta este accidentat și a primit permisiunea clubului să plece acasă.
Astfel, Karim Benzema trece prin cea mai grea perioadă a sa de la plecarea de la Real Madrid. Cele 12 goluri marcate în acest sezon nu pot să răsplătească investiția pe care, până la urmă, statul arab a făcut-o pentru a-l aduce în campionatul de acolo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo