Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, eroul lui Al Nassr în derby-ul cu Al Ahli! CR7, gol de 3 puncte din penalty

Dani Morar

Publicat 15/03/2024 la 23:48 GMT+2

Cristiano Ronaldo a adus cele 3 puncte pentru Al Nassr în confruntarea cu Al Ahli și și-a adus echipa la 9 puncte peste adversara de azi. Portughezul a marcat al 879-lea gol din carieră, dintr-un penalty.

Cristiano Ronaldo celebrando su gol en el Al Ahli-Al Nassr.

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a marcat un nou gol de 3 puncte și a ajuns la 879 de reușite în toată cariera sa. Portughezul a marcat dintr-un penalty în victoria obținută de Al Nassr cu 1-0 pe terenul rivalei de la Al Ahli, într-o confruntare a formațiilor de pe podiumul campionatului Arabiei Saudite.
A fost prima partidă pe care Al Nassr a disputat-o de la eliminarea din Liga Campionilor Asiei. La începutul acestei săptămâni, echipa antrenată de Luis Castro era eliminată de Al Ain, după loviturile de departajare.
CR7 a deschis scorul în meciul cu Al Ahli în prima repriză. Lusitanul a lovit pe un contraatac chiar înaintea pauzei, dar reușita sa a fost anulată pentru un offside.
La 12 minute după pauză, Roberto Firmino a găsit și el drumul spre gol la poarta cealaltă, dar reușita brazilianului a fost, de asemenea, anulată, tot pentru o poziție de afară din joc.
În minutul 68, Ronaldo a marcat singurul gol al partidei dintr-un penalty, șutând în colțul din stânga. A fost al 879-lea gol al portughezului în întreaga carieră și este foarte probabil ca anul acesta să ajungă la borna 900.
În urma acestui rezultat, Al Nassr și-a consolidat locul 2 în clasament, aflându-se acum la 9 puncte în spatele celor de la Al Hilal, care au și un meci în minus.
Citește și:

Al Ahli – Al Nassr: Echipele de start:

  • Al Ahli (4-2-3-1) 18. Edouard Mendy (GK) — 27. Ali Majrashi, 28. Merih Demiral, 3. Roger Ibanez, 31. Saad Balobaid (15. Abdullah Al Ammar) — 40. Ali Al-Asmari (30. Ziyad Al Johani), 79. Franck Kessie — 7. Riyad Mahrez, 10. Roberto Firmino, 97. Allan Saint-Maximin (8. Sumayhan Al Nabit) — 20. Feras Al-Buraikan
  • Al Nassr (4-2-3-1): 26. David Ospina (GK) — 23. Ayman Yahya, 78. Ali Lajami (4. Mohammed Al Fatil), 27. Aymeric Laporte, 15. Alex Telles — 14. Sami Al Naji 77. Marcelo Brozovic — 29. Abdulrahman Ghareeb, 25. Otavio, 10. Sadio Mane — 7. Cristiano Ronaldo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo