Newcastle trece prin clipe grele în Premier League, cochetând cu retrogradarea, iar spiritele sunt mai încinse ca niciodată. După egalul cu Wolves, din weekend, tehnicianul l-a acuzat în interviul de după meci, la Sky Sports, pe Matt Ritchie (abia introdus pe teren când echipa a fost egalată) pentru golul "lupilor".
Mijlocașul a fost extrem de deranjat când a aflat și l-a sunat pe manager sâmbătă seară, pentru a discuta față în față, duminică, despre nemulțumirile avute în legătură cu jocul său. Lui Ritchie nu i s-a părut normal să fie scos țap ispășitor, în contextul în care considera că nu are vreo vină la gol. Bruce i-a transmis că o să poarte o discuție, dar marți, la următorul antrenament.
La ședința de pregătire cu pricina, Steve Agnew, secundul lui Bruce, i-a transmis mijlocașului de 31 de ani că tehnicianul îl așteaptă în birou pentru a discuta pe marginea subiectului. Extrem de nervos că a fost ignorat și că i s-a pus în spate un rezultat fără vreo altă explicație, Ritchie a explodat, potrivit Sportsmail: "Nu am ce să vorbesc cu lașul ăla, nu o să mai vorbesc niciodată cu el".
Premier League
Șefii lui Manchester United s-au decis! Cine va sta pe banca echipei la meciul cu Tottenham
ACUM 2 MINUTE
La scurt timp, informat de secunzii săi ce s-a întâmplat, Steve Bruce și-a făcut apariția pe teren și a început să țipe la fotbalist. "După tot ce am făcut pentru tine, te comporți așa?", a tunat tehnicianul. Extrem de iritat, Ritchie și-a continuat tirada începută cu secundul: "Ești un laș, nu ai făcut nimic pentru mine! Am terminat-o cu tine, gata", a urlat jucătorul, cei doi apropiindu-se extrem de mult și fiind despărțiți de ceilalți jucători pentru a nu se ajunge la un conflcit fizic.

Steve Bruce a pierdut vestiarul lui Newcastle

Steve Bruce a pierdut vestiarul atât prin rezultate, cât și prin atitudinea avută. Mai mult, există o serie de suspiciuni că tehnicianul ar fi "cârtița" din vestiar. Ultimul lucru care i-a deranjat pe jucători care, potrivit Sportsmail s-au simțit scârbiți, e că antrenorul ar fi dat în media informația că Darlow îi va lăsa locul în primul 11 lui Dubravka. Acesta din urmă a fost în ultimul sezon titularul indiscutabil, dar a suferit o accidentare și Darlow i-a luat locul, descurcându-se onorabil.
Fotbaliștii consideră că ar fi fost onest ca goalkeeperul să fie anunțat în prealabil că nu va mai fi titular, nu să afle din presă.
"În ultima perioadă, au apărut în presă tot felul de informații din interiorul clubului nostru. Bruce a stat și s-a uitat cum jucătorii și oficialii se acuză reciproc, când el e cel care dă cele mai multe informații presei. Cei mai mulți jucători nu mai au încredere în el și nu îl simpatizează deloc", a spus unul dintre fotbaliștii "coțofenelor" pentru Sportsmail, sub protecția anonimatului.
Newcastle este în momentul de față prima echipă deasupra liniei de retrogradare, dar distanța față de Fulham, locul 18, e de doar 3 puncte. Iar echipa lui Scott Parker e în mare revenire de formă, obținând două victorii și 3 egaluri în ultimele 5 meciuri din Premier League. În plus, Newcastle are infirmeria plină, printre absenții pe termen lung aflându-se golgheterul Callum Wilson și, mai nou, cealaltă mare vedetă din lot, Allan Saint-Maximin.
Newcastle joacă în weekend pe terenul echipei lui "Big Sam", WBA, care, după ce a obținut remize cu United și Burnley, a învins-o pe Brighton și a început să viseze la salvare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Liga
Eden Hazard, "studiu de caz" la Madrid! Cauzele pentru absența din El Clasico+accidentări multiple
ACUM 12 MINUTE
Premier League
Newcastle, gata să spargă banca pentru antrenorul uneia dintre cele mai în formă echipe din Europa
ACUM 27 MINUTE