Rangers a încheiat stagiunea neînvinsă și cu un număr record de puncte, 102. Ianis a reușit 11 asisturi, devenind astfel lider în Scoția la acest capitol. Totodată, internaționalul nostru a fost desemnat cel mai bun tănăr jucător din campionat. Lucrurile par perfecte pentru Hagi Jr, însă există cu siguranță și nemulțumirea că nu e titular meci de meci la Rangers, o perioadă Steven Gerrard "uitându-l" pe banca de rezerve și dându-i șanse doar pe final de meciuri.
În contextul în care au apărut mai multe oferte tentante, Ianis Hagi pare tentat să plece la un club unde să joace constant, în ultima săptămână admițând că și-ar dori să evolueze pentru Galatasaray, formație devenită celebră în Europa în primul rând grație evoluțiilor tatălui său. Dorința lui Ianis a fost scoasă din context, însă, de Frank McAvennie, care nu a înțeles că mijlocașul a vorbit la modul ipotetic: în viitor, la un moment dat, și-ar dori să îmbrace tricoul "cim-bom", mai ales că el e născut la Istanbul.

McAvennie: "Nu e cazul ca Ianis Hagi să instige la o mutare"

Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Fostul atacant al lui Celtic crede că Ianis nu dă dovadă de profesionalism, fiind prea interesat de un transfer în loc să se concentreze spre marele obiectiv al lui Rangers, atacarea grupelor Champions League.
"Da, Steven Gerarrd ar trebui să aibă o discuție cu el. Uneori, presa îl poate prinde cu garda jos și el să spună lucruri pe care nu ar vrea neapărat să le zică. Pare că băiatul vorbește săptămânal despre alt club. Probabil că Gerrard a vorbit deja cu el, pentru că e deja prea mult. Nu joacă atât cât și-ar dori tatăl său, asta e sigur. Tatăl său mereu iese să spună cât de bun este Ianis. Dacă e cazul, tatăl său îi poate aranja de unul singur plecarea. Nu cred că e cazul ca Ianis să instige la o mutare. Dacă își dorește să plece, sunt sigur că Gerrard îl va lăsa, mai ales că tot vorbește despre asta. Nu poți să ai un jucător care își manifestă mereu public dezacordul față de club", a spus McAvennie, pentru Football Insider, citat de Glasgow Live.
În ultima perioadă, în presă s-a acreditat informația că Ianis Hagi este dorit de Sevilla și Lazio, cele 2 cluburi fiind dispuse să plătească peste 10 milioane de € pentru internaționalul român.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24