Ianis Hagi a trecut cu bine peste perioada dificilă pe care a traversat-o în ultimele săptămâni. Românul a fost infectat cu Covid-19 în timpul precedentei acțiuni a echipei naționale și a fost nevoit să stea în carantină, ratând ultimele 3 jocuri ale celor de la Rangers.
Revenit în Scoția, Ianis a început ca rezervă partida din sferturile Cupei Ligii, pe care Rangers a jucat-o acasă cu Livingston. Jocul nu a funcționat deloc în prima parte pentru campioana Scoției, la pauză intrându-se la egalitate, scor 0-0.
Ianis Hagi a fost introdus încă din primul minut al reprizei secunde, iar prezența sa pe teren s-a văzut imediat. În minutul 48, românul a driblat un adversar și l-a servit ideal pe Roofe, care a dezghețat tabela. S-a terminat 2-0 pentru Rangers, Morelos marcând pentru 2-0 în minutul 63.
Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
28/11/2022 LA 09:34
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png

Ianis Hagi, remarcatul lui Rangers în meciul cu Livingston

Până la finalul meciului, Ianis Hagi a avut o evoluție solidă, fapt care i-a atras laudele lui Gary McAllister, secundul lui Steven Gerrard.
"În prima repriză am suferit. Ne-am creat câteva şanse de a marca dar am irosit prea multe mingi în ultima treime. Am făcut o schimbare la pauză, care s-a dovedit a fi câştigătoare. Ne-a lipsit calitatea şi credem că Ianis a adus-o.
Merită felicitări pentru că a trecut printr-o perioadă dificilă. A stat 10 zile în carantină şi abia a revenit, acum 2-3 zile. Chiar şi aşa, a fost în formă şi ne-a adus acea calitate care ne lipsea. În cele din urmă am marcat două goluri.", a declarat Gary McAllister la finalul meciului, citat de heraldscotland.com.
Forma bună arătată de Ianis Hagi este o veste importantă și pentru Mirel Rădoi, în perspectiva meciurilor din luna octombrie, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Selecționerul are și alte motive de satisfacție din partea stranierilor pe care i-a inclus pe lista preliminară pentru duelurile cu Germania și Armenia: Nicolae Stanciu a reușit un hattrick pentru Slavia Praga în Cupa Cehiei, iar Alex Mitriță și-a regăsit cadența la PAOK, marcând deja 2 goluri în 4 partide jucate pentru echipa lui Răzvan Lucescu.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Scottish Premiership
Ianis Hagi, primele imagini de la antrenamente după accidentarea teribilă suferită în ianuarie
24/10/2022 LA 11:57