Ianis Hagi a făcut un sezon bun la Rangers, contribuind la cucerirea primului titlu în Scoția după o pauză de 10 a formației sale. Chiar dacă nu a fost un titular de drept, mijlocașul s-a remarcat în nenumărate rânduri, iar prestațiile sale l-au adus în atenția unor cluburi importante, din campionate de top.
Lazio și Sevilla și-au manifestat interesul pentru Hagi, iar Rangers pare dispusă să-i dea drumul mijlocașului de 22 de ani, dacă va primi o ofertă convenabilă.

Ianis Hagi, dorit în continuare la Rangers de o legendă a clubului

Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
27/09/2022 LA 11:42
Alan Hutton, fost jucător important pe Ibrox Park între 2003 și 2008, consideră că Ianis Hagi ar trebui păstrat în continuare la club. Acesta e de părere că Steven Gerrard ar putea să-l convingă pe român să mai stea o perioadă în Scoția.
"Eu cred că a reușit un sezon foarte bun. El pune lucrurile în mișcare, vede pase, dă goluri. Este evident de ce este dorit de alte cluburi. Îl văd titular meci de meci pe viitor - am remarcat că uneori joacă din primul minut, alteori e rezervă, nu e o situație ușoară pentru un jucător.
Acum, totul depinde Steven Gerrard, el trebuie să discute cu Ianis. Steven nu s-a retras de mult timp din fotbal, înțelege situația. Iar Hagi este foarte tânăr, uneori uităm asta. Are tot viitorul în față. Eu l-aș lua deoparte și i-aș spune:Te vrem aici. Vei juca mai mult, ești un jucător important, trebuie răbdare.
Oricum el mai are contract, mi-ar plăcea să rămână, cu el Rangers e mai puternică. Are timp destul să meargă în altă parte, eu zic că nu are rost să forțeze acum un transfer.", a declarat fostul internaționalul scoțian, citat de digisport.ro.
Rangers a terminat neînvinsă sezonul în Scoția, iar Ianis Hagi a contribuit la performanța echipei cu 6 goluri și 11 pase decisive, fiind ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Fotbal
Fatih Terim, subiectul unui documentar de excepție! Cum i-a convins pe șefii Galatei să-l ia pe Hagi
18/09/2022 LA 10:55