Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers la doar 2 zile după ce a fost împrumutat de la Genk. Steven Gerrard l-a trimis pe Ianis pe teren în minutul 77, însă mijlocașul român nu a putut înclina balanța în favoarea echipei sale.
Scorul partidei cu Aberdeen a fost 0-0 iar Rangers a rămas la 7 puncte în spatele marii rivale, Celtic, cea care a câștigat în ultima etapă. Rangers are un meci mai puțin disputat. Ianis Hagi a vorbit după debut cu cei de la Scottish Sun despre cum a trăit partida disputată pe Ibrox în fața a peste 50.000 de oameni.
Atmosfera de pe stadion a fost incredibilă. Nu puteam să văd niciun loc liber în toată arena. A fost grozav și abia aștept următoarele partide. A fost intens, pe teren se pune mult accent pe fizic. Dar este o ligă bună, cu fotbalul bun. Știam deja acest lucru pentru că am urmărit câteva partide. Știu la ce să mă aștept, e clar că trebuie să mai aștept câteva partide pentru a mă adapta și pentru a avea chimie cu ceilalți jucători
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
ACUM 6 ORE
Fanii au fost frustrați și am putut simți cât de important este pentru ei să câștigăm campionat. Este un club care are mentalitatea de a câștiga fiecare meci. Știu cum gândesc suporterii. Există presiune în fiecare minut din fiecare meci pe care îl joci aici, dar sunt ok cu acest lucru. Per total, experiența a fost una bună și rea pentru mine. Sunt foarte fericit că am debutat la un asemenea club în fața unor astfel de fani. Au fost incredibili. Dar nu pot să fiu foarte fericit pentru că am obținut un singur punct, suntem dezamăgiți de acest lucru
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 20 ORE
Scottish Premiership
Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi! Ce a declarat Steven Gerrard
10/09/2021 LA 16:20