Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, impresionat de ce a găsit la Rangers: "Atmosfera a fost incredibilă"

Sebastian Ujica

Actualizat 03/02/2020 la 09:51 GMT+2

Hagi Jr a început aventura în Scoția la Glasgow Rangers, club la care a fost împrumutat pentru următoarele 6 luni.

Ianis Hagi Glasgow Rangers

Credit imagine: Twitter

Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers la doar 2 zile după ce a fost împrumutat de la Genk. Steven Gerrard l-a trimis pe Ianis pe teren în minutul 77, însă mijlocașul român nu a putut înclina balanța în favoarea echipei sale.
Scorul partidei cu Aberdeen a fost 0-0 iar Rangers a rămas la 7 puncte în spatele marii rivale, Celtic, cea care a câștigat în ultima etapă. Rangers are un meci mai puțin disputat. Ianis Hagi a vorbit după debut cu cei de la Scottish Sun despre cum a trăit partida disputată pe Ibrox în fața a peste 50.000 de oameni.
Atmosfera de pe stadion a fost incredibilă. Nu puteam să văd niciun loc liber în toată arena. A fost grozav și abia aștept următoarele partide. A fost intens, pe teren se pune mult accent pe fizic. Dar este o ligă bună, cu fotbalul bun. Știam deja acest lucru pentru că am urmărit câteva partide. Știu la ce să mă aștept, e clar că trebuie să mai aștept câteva partide pentru a mă adapta și pentru a avea chimie cu ceilalți jucători
Fanii au fost frustrați și am putut simți cât de important este pentru ei să câștigăm campionat. Este un club care are mentalitatea de a câștiga fiecare meci. Știu cum gândesc suporterii. Există presiune în fiecare minut din fiecare meci pe care îl joci aici, dar sunt ok cu acest lucru. Per total, experiența a fost una bună și rea pentru mine. Sunt foarte fericit că am debutat la un asemenea club în fața unor astfel de fani. Au fost incredibili. Dar nu pot să fiu foarte fericit pentru că am obținut un singur punct, suntem dezamăgiți de acest lucru
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo