Ultimele săptămâni ne-au adus în prim plan un Hagi Jr reinventat, după o perioadă în care pierduse primul "11" al lui Gerrard. După două goluri şi un assist în ultimele 4 meciuri, fanii îl voiau titular în Old Firm, dar Stevie G a mers pe mâna experienţei.
Totuşi, sesizând că echipa sa are mari probleme la construcţie, fosta legendă a lui Liverpool l-a introdus pe internaţionalul nostru încă de la pauză, iar ofensiva lui Rangers a avut doar de câştigat.
Scottish Premiership
Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi! Ce a declarat Steven Gerrard
10/09/2021 LA 16:20

Cifrele lui Ianis Hagi în Old Firm

Ianis Hagi şi Rangers au obţinut o victorie mare, în Old Firm, contra lui Celtic, scor 1-0, iar Ianis a evoluat excelent în partea a doua a partidei.
Rangers îşi continuă seria perfectă acasă, în acest sezon (11 meciuri - 11 victorii) şi are un avans uriaş în fruntea clasamentului: 19 puncte peste Celtic, care, deşi are 3 restanţe, cu greu va putea să reuşească o "remontada".
Ianis a avut un procentaj de pase reușite de 86%, printre care și două pase cheie. De asemenea, Ianis a câștigat șapte din cele opt dueluri în care a fost implicat. Hagi Jr. are un procentaj de 100% la driblinguri, ambele încercate în meci fiind reușite.
Fotbal
Probleme pentru Rangers înainte de returul cu Alashkert! Anunțul clubului
25/08/2021 LA 12:52
Liga
Ianis Hagi are șanse mari să ajungă în La Liga! Anunțul făcut după ce Rangers i-a redus prețul
23/08/2021 LA 10:26