Ianis Hagi a revenit în Scoția la reunirea lui Rangers, echipă cu care a cucerit în sezonul 2020/21 titlul de campion în Premiership. Mijlocașul român a oferit un interviu pentru revista oficială a clubului, vorbind atât despre ceea ce s-a întâmplat în stagiunea precedentă, cât și despre ceea ce își dorește să realizeze în sezonul 2021/22.
Hagi a spus că deocamdată nu realizează importanța reușitei de anul trecut, considerând că va face acest lucru abia după ce își va încheia cariera.
"Am încercat să realizez cât de important a fost acest moment pentru club, dar probabil îmi voi da seama abia când mă voi lăsa de fotbal și voi sta pe o canapea gândindu-mă la cariera mea.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
IERI LA 05:08
Cred că adevărata bucurie va veni peste 10, 15 sau 20 de ani, abia atunci voi simți ce mult a însemnat acest sezon. Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni.
E greu să găsesc cuvinte care să descrie acea stare, dar am simțit în primul rând ușurare. Când revăd fazele de la meciul cu St. Mirren, îmi dau seama că nu voi uita asta cât voi trăi.

"Abia aștept să joc în Champions League!"

Dar cred că deși am marcat 9 goluri, unele decisive, sunt mulțumit de pasele mele de gol. Cele mai multe au venit când scorul era egal, sau când Rangers avea avantaj minim.
Asta mă face fericit, faptul că am fost acolo când echipa a avut nevoie de mine. Abia aștept și meciurile din Champions League, sunt mult diferite de cele din campionat, e o altă provocare, sunt adversari foarte buni", a declarat Ianis Hagi, pentru revista lui Rangers.
Rangers a devenit campioană a Scoției în sezonul 2020/21 după ce a adunat 102 puncte, fiind fără înfrângere la finalul stagiunii. 32 de victorii și 6 rezultate de egalitate a obținut echipa lui Steven Gerrard.
Hagi a adunat 23 de apariții ca titular în Premiership și 45 în toate competițiile, reușind în total 8 goluri și 15 pase decisive.
Numele lui Ianis Hagi a fost legat în această vară de mai multe cluburi care și-ar fi dorit să-l transfere. Printre acestea, se numără Lazio, PSV Eindhoven, Bochum și Istanbul Bașakșehir, dar până în acest moment mutarea nu s-a concretizat.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50