Ianis Hagi sărbătorește Crăciunul la Glasgow, alături de părinții săi, urmând a se afla pe teren duminică, de la ora 17:00, în meciul dintre Rangers și St. Mirren, din a 20-a etapă a campionatului Scoției. Românul și-a amintit de sărbătorile din copilărie și a povestit cum era atunci când mergea la colindat.
În plus, într-un interviu pentru AS.ro, mijlocașul de 23 de ani a vorbit despre cadourile pe care le primea atunci când era mic, spunând că cele mai frumoase daruri erau întotdeauna cele de la bunici.
"Când eram mic și mergeam cu colindul, eram rușinos și am renunțat destul de repede. Nu am mai insistat când am văzut că nu sunt talentat. O lăsam pe sora mea mai în față.
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 16 ORE
Bunicii ne surprindeau mereu cu ceva nou. Era cadoul pe care an de an abia așteptam să îl deschidem", a declarat Ianis Hagi, care a spus și că se gândește deja la momentul în care va avea copii.
"Îmi doresc copii. Nu știu câți vor fi, dacă va fi doar unul sau vor fi mai mulți, dar sper să fie sănătoși", a mai spus Ianis Hagi.
CINE A FOST CEL MAI BUN STRANIER ÎN 2021?
Citește și:

Ianis Hagi, aproape de un transfer la AS Roma

Ianis Hagi a reușit în acest sezon câteva prestații foarte bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Printre altele, românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa, noua echipă a lui Steven Gerrard, și Galatasaray.
Jose Mourinho își dorește foarte tare să facă unele schimbări în echipa sa în perioada de mercato din următoarele săptămâni, având de gând să renunțe la mai mulți jucători. Unul dintre cei doriți în schimb la echipă este Ianis Hagi, jurnaliștii italieni comentând acum posibilitatea ca românul să ajungă sub comanda antrenorului portughez.
Cei de la AS Roma Live au anunțat la începutul acestei săptămâni că sunt șanse mari ca mijlocașul de 23 de ani să fie transferat în această iarnă, vorbind și despre cel care i-ar putea lua locul la Rangers, dar și despre pretențiile financiare ale scoțienilor.
"În acest sezon, situația lui Ianis Hagi ar putea deveni interesantă. Fotbalistul, fiul legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, pare că va pleca de la Rangers. Romanii îl urmăresc pe băiat de ceva vreme, iar acum, conform presei din Scoția, au apărut informații noi legate de starea sa la echipă. Antrenorul clubului, Giovanni van Bronckhorst, și-ar fi dat acordul pentru includerea lui Hagi pe lista transferurilor.
Scoțienii l-ar fi identificat drept urmașul său pe un alt român, Olimpiu Moruțan. Rangers ar fi dispusă să-l lase să plece pe Ianis pentru aproximativ 14 milioane de euro. O cifră nu prea mare pentru un fotbalist talentat, cu potențial, pe care Pinto îl are sub observație de ceva vreme", au scris jurnaliștii italieni.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
IERI LA 06:19
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38