Ianis Hagi este unul dintre cei mai doriți fotbaliști români, stârnind interesul mai multor cluburi europene grație prestațiilor din acest sezon. În ultimele luni s-a vorbit mult despre posibilitatea ca mijlocașul de 23 de ani să se despartă de Rangers în această iarnă.
Dorin Goian, primul român care a îmbrăcat vreodată tricoul scoțienilor, a vorbit acum despre viitorul lui Hagi. Într-un interviu pentru site-ul Rangers Review, fostul fotbalist a spus că Ianis ar trebui să mai stea măcar un an pe Ibrox pentru că această experiență îl va ajuta foarte mult în momentul în care va face pasul spre un campionat mai puternic.
"Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România în momentul de față. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulți ochi pe el. Sper că va câștiga din nou campionatul din nou și va continua să se îmbunătățească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară și știm că poate face mult mai multe.
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21
Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a crește și pentru a evolua de la zi la zi.
Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român și ca fan al echipei, că o iubește pe Rangers", a declarat Dorin Goian.
Pentru Rangers urmează duminică, de la ora 17:00, meciul cu St. Mirren, contând pentru a 20-a etapă a campionatului Scoției.
Citește și:

IANIS HAGI, APROAPE DE UN TRANSFER LA AS ROMA

Ianis Hagi a reușit în acest sezon câteva prestații foarte bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Printre altele, românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa, noua echipă a lui Steven Gerrard, și Galatasaray.
Jose Mourinho își dorește foarte tare să facă unele schimbări în echipa sa în perioada de mercato din următoarele săptămâni, având de gând să renunțe la mai mulți jucători. Unul dintre cei doriți în schimb la echipă este Ianis Hagi, jurnaliștii italieni comentând acum posibilitatea ca românul să ajungă sub comanda antrenorului portughez.
Cei de la AS Roma Live au anunțat la începutul acestei săptămâni că sunt șanse mari ca mijlocașul de 23 de ani să fie transferat în această iarnă, vorbind și despre cel care i-ar putea lua locul la Rangers, dar și despre pretențiile financiare ale scoțienilor.
"În acest sezon, situația lui Ianis Hagi ar putea deveni interesantă. Fotbalistul, fiul legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, pare că va pleca de la Rangers. Romanii îl urmăresc pe băiat de ceva vreme, iar acum, conform presei din Scoția, au apărut informații noi legate de starea sa la echipă. Antrenorul clubului, Giovanni van Bronckhorst, și-ar fi dat acordul pentru includerea lui Hagi pe lista transferurilor.
Scoțienii l-ar fi identificat drept urmașul său pe un alt român, Olimpiu Moruțan. Rangers ar fi dispusă să-l lase să plece pe Ianis pentru aproximativ 14 milioane de euro. O cifră nu prea mare pentru un fotbalist talentat, cu potențial, pe care Pinto îl are sub observație de ceva vreme", au scris jurnaliștii italieni.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Fotbal
NEWS ALERT: Edi Iordănescu şi-a găsit echipă! "Miercuri semnează!"
03/01/2022 LA 20:23
Premier League
Rangers a ajuns la 18 meciuri fără înfrângere în campionat! Ce note a primit Ianis Hagi
26/12/2021 LA 17:22