Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi! Cât trebuie să plătească echipele care îl vor

Bianca Dumitru

Actualizat 30/11/2021 la 18:15 GMT+2

Ianis Hagi ar putea prinde un transfer important în următorul an. Oficialii lui Rangers i-au stabilit prețul românului care este dorit de câteva cluburi importante din Europa, printre care AS Roma, Sevilla, Aston Villa și Olympique Lyon.

Ianis Hagi, mijlocașul lui Glasgow Rangers

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi a reușit în acest sezon câteva prestații foarte bune care l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa. Printre altele, românul în vârstă de 23 de ani este dorit de AS Roma, Aston Villa, noua echipă a lui Steven Gerrard, și Galatasaray, unde Fatih Terim îl vrea alături de Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.
În contextul în care Hagi este aproape de un transfer important, presa internațională a notat că scoțienii de la Rangers i-au stabilit un preț pe măsură. Potrivit celor de la Todo Fichajes, oficialii campioanei din Premiership vor în schimbul lui Ianis 20 de milioane de euro, adică de aproape 6 ori mai mult decât au plătit pentru el în 2020, atunci când l-au transferat de la Genk.
Campioana Scoției are șanse de a obține suma cerută de la AS Roma, în luna septembrie presa anunțând că Jose Mourinho i-a convins pe oficialii formației capitoline de utilitatea aducerii românului, italienii fiind dispuși să achite până la 20 de milioane de euro pentru el.
În acest sezon, Ianis Hagi, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 6,5 milioane de euro, a reușit 3 goluri și 4 assist-uri în tricoul lui Rangers.

IANIS HAGI, APROAPE DE UN TRANSFER DE TOP

După interesul celor de la AS Roma, Sevilla și Aston Villa, Ianis Hagi s-ar afla și în atenția celor de la Olympique Lyon. Anunțul privind interesul francezilor pentru jucătorul campioanei Scoției a fost făcut astăzi de Ekrem Konur.
Joia trecută, românul a impresionat în Europa League, în meciul cu Sparta Praga, iar în această dimineață jurnalistul a scris că Lyon, echipa de pe locul 10 al clasamentului din Ligue 1, îl monitorizează pe Hagi. Francezii ar avea nevoie de un mijlocaș de profilul românului în vârstă de 23 de ani și ar fi tentați să facă o ofertă pentru fotbalistul dorit, printre altele, în ultima vreme și la Galatasaray, AS Roma, Sevilla și Aston Villa.
Rămâne de văzut dacă șefii lui Olympique Lyon vor fi dispuși să ofere o sumă pe măsura pretențiilor celor de la Rangers.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo