După ce a dezamăgit la Fiorentina, în perioada 2016-2018, Ianis Hagi e gata de o revenire spectaculoasă în Serie A. Mult mai matur și cu experiență, românul va avea aproape sigur ocazia să își ia revanșa, în tricoul Romei.
Sport.ro anunță că mutarea e ca și făcută pentru la iarnă, după ce Mourinho i-a convins pe oficialii formației capitoline de utilitatea aducerii românului. Acesta a mai fost dorit și de rivala Lazio, dar prețul cerut de Rangers a sistat negocierile. De data aceasta, Roma e gata să pună la bătaie 20 de milioane de euro, o sumă pe care scoțienii nu au cum să o refuze.
Ianis Hagi tocmai a revenit pe teren după ce a fost bolnav de COVID-19 și a impresionat la primul meci de după ce a depășit perioada dificilă. A avut nevoie de doar 3 minute pentru a oferi o pasă decisivă, iar presa din Scoția și cei din stafuul tehnic al grupării de pe Ibrox au vorbit la superlativ despre el.
Serie A
Inter a pierdut acasă cu Roma, după un meci superb! Mourinho, gură de oxigen! Inzaghi, sub presiune
01/10/2022 LA 18:19
CITEȘTE ȘI:
"IMPOTENTA BARCELONA", DOAR EGAL LA CADIZ. DECIZIA LUI LAPORTA ÎN PRIVINȚA LUI KOEMAN

Ianis Hagi spre Roma. Mourinho a cheltuit aproape 100 milioane €

Revenind la AS Roma, aceasta a învins-o aseară cu 1-0 pe Udinese și a ajuns la 4 victorii în primele 5 etape. Ca atare, Mourinho se va bucura de tot sprijinul conducerii pentru achiziții, obiectivul fiind clar: ocuparea unui loc de Champions Leauge. Deja "Specialul" a schimbat total atât fața, cât și lotul Romei și există toate premisele că, în sfârșit, tehnicianul portughez va reuși să facă performanțe la o echipă.
În vară, fostul antrenor al lui Tottenham a restructurat total apărarea giallorossilor, aducând 3 fundași și un portar. E nevoie de creativitate la mijloc, pentru ca Tammy Abraham, vârful venit de la Chelsea, să aibă cât mai multe baloane utile. Ianis Hagi e văzut candidatul ideal pentru a regiza fazele de atac de către Mourinho, iar oferta pregătită pentru ianuarie e una impresionantă.
Transferurile făcute de Mourinho la Roma
  • Tammy Abraham (Chelsea) - 40 milioane de euro
  • Eldor Shomurodov (Genoa) - 17,5 milioane de euro
  • Matias Vina (Palmeiras) - 13 milioane de euro
  • Rui Patricio (Wolves) - 11,5 milioane de euro
  • Roger Ibanez (Atalanta) - 9 milioane de euro
  • Bryan Reynolds (FC Dallas) - 6,75 milioane de euro
  • Total: 97,75 milioane de euro
Media de vârstă a celor transferați în această vară e de 22,6 ani, semn clar că "Specialul" și-a dorit o întinerire a echipei. Din acest punct de vedere, Ianis Hagi pare un candidat ideal. Românul a mai fost dorit de capitolini în 2018, astfel că oficialii Romei îl cunosc bine.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
27/09/2022 LA 11:42
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44