"Impotenta Barcelona" titrează Marca, după remiza de aseară, în care catalanii au alibiul că au jucat în 10, după eliminarea lui Frenkie de Jong în minutul 65. Paradoxal, acel moment a fost unul psihologic important, în sensul în care formația blaugrana a evoluat mult mai bine pe final, jucătorii fiind probabil și mai motivați de faptul că trebuie să evolueze cu un om în minus.
Și Koeman a fost eliminat pe final și nu va sta pe bancă în următoarele două partide, ratând astfel și derbyul cu Atletico Madrid. Pentru că da, la ora meciului cu formația lui Simeone, cel mai probabil tot olandezul va fi în acte tehnicianul Barcelonei.
CITEȘTE ȘI
Premier League
Pe cine vor alege șeicii de la Newcastle în locul lui Bruce? Lista impresionantă a candidaților
12/10/2021 LA 05:57
BARCELONA L-A TRANSFERAT PE CEL MAI TALENTAT PUȘTI DIN TURCIA! CINE ESTE NOUA SPERANȚĂ A CATALANILOR

Laporta nu i-a găsit înlocuitor lui Koeman

Presa din Spania a scris în ultimele zile că soarta lui Koeman va depinde în mare măsură de rezultatul de la Cadiz. Cu un singur gol marcat în ultimele 3 partide, Barcelona e departe de pretențiile așteptate, iar criza nu pare a putea fi soluționată de actualul staff.
Chiar și așa, olandezul va rămâne pe bancă în continuare, anunță sport.es. "Koeman va continua, deocamdată" e titlul dat de sursa citată, jurnaliștii iberici punctând apoi: "Nimeni nu știe pentru cât timp".
Laporta trebuie să îi plătească 12 milioane de euro batavului dacă rupe înțelegerea cu el, o sumă enormă, în contextul problemelor financiare de la club. Acest lucru a constituit o piedică până acum, dar se pare că președintele e dispus să facă acest sacrificiu.
Problema e legată de faptul că nu a găsit un înlocuitor care să garanteze că echipa va ieși din criză. Nu se dorește schimbarea antrenorului doar pentru a se produce un șoc la echipă, ci găsirea omului potrivit, capabil să reconstruiască trupa blaugrana.
În ultimele zile, Laporta a făcut un marcaj tot mai strâns la selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, dar în acest moment negocierile dintre părți sunt înghețate. S-a revenit astfel la pista "Xavi", dar discuțiile sunt abia la început, fostul mijlocaș dorind să aibă anumite garanții înainte de a pleca la un drum extrem de complicat.
Fotbal
Roberto Martinez a dezvăluit cine l-a ajutat pe Lukaku să progreseze: "Relația cu el a contat enorm"
06/10/2021 LA 17:53
Liga
Barcelona, un nou transfer de neînțeles! Atacantul care vine în iarnă să îl "salveze" pe Koeman
06/10/2021 LA 04:43