Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ruptură totală la Barcelona! Laporta l-a mustrat pe Koeman pentru comportamentul din fața presei

Nicu Savin

Publicat 23/09/2021 la 09:03 GMT+3

Joan Laporta a comentat atitudinea avută de Ronald Koeman la conferința de presă premergătoare meciului dintre Cadiz și Barcelona. Antrenorul catalanilor s-a rezumat să citească un comunicat aspru în fața presei și a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Joan Laporta y Ronald Koeman

Credit imagine: Getty Images

Ronald Koeman trăiește vremuri grele la Barcelona, aflându-se sub o mare presiune din cauza rezultatelor proaste din acest start de sezon. Deranjat de zvonurile privind demiterea sa, antrenorul olandez a avut o atitudine distantă față de jurnaliști la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Cadiz din această seară, rezumându-se la a citi un comunicat prin care solicită răbdare pentrru reconstrucția echipei și refuzând apoi să răspundă la întrebări.
Aflat la o întrunire a mai multor asociații de suporteri ai Barcelonei, președinte Joan Laporta a comentat atitudinea lui Koeman și chiar dacă s-a abținut în a face declarații elocvente despre o eventuală demitere, președintele catalanilor a lăsat să se înțeleagă că nu este de acord cu felul în care s-a comportat antrenorul.
Citește și:

Chelsea - Manchester City va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1

Laporta: "Un antrenor depinde întotdeauna de rezultate și de joc"

Laporta a susținut că olandezul are parte în continuare de susținere din partea conducerii, dar nu s-a ferit să afirme că un antrenor depinde de rezultate.
"Am aflat în ultimul moment că vrea să facă acest lucru, tehnicianul este obligat să participe la conferințele de presă și este liber să răspundă la întrebări sau să se exprime după cum consideră potrivit. Îi respect decizia, dar nu cred că era nevoie de așa ceva. La conferința de presă era nervos, un lucru normal având în vedere situația pe care o trăiește.
Este antrenorul Barcelonei și, atâta timp cât va fi aici, va avea sprijinul nostru deplin, dar un antrenor depinde întotdeauna de rezultate și de joc. În calitate de președinte trebuie să îndemn la calm. Cu toții greșim. Va trebui să decidem tot ce e mai bine pentru Barcelona, în principiu Koeman este în continuare antrenorul echipei. Suntem într-un moment dificil, trebuie să avem multă luciditate. Aceste situații sunt depășite cu rezultate bune și acum vin jocuri importante, trebuie să continuăm să luptăm", a spus Laporta, citat de Mundo Deportivo.
Presa catalană avansează tot mai mult ideea că Laporta vrea să-l înlocuiască pe Koaman, iar cel mai vehiculat nume este cel al lui Roberto Martinez, selecționerul Belgiei. Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax a fost și el printre numele avansate, dar acesta a declarat deja că nu se gândește să preia acum Barcelona. De asemenea, Xavi Hernandez ar putea fi o soluție, dar negocierile cu fostul mijlocaș al catalanilor au fost întrerupte, unul dintre motive fiind faptul că acesta a făcut parte din proiectul lui Victor Font, adversarul actualului președinte al Barcelonei în alegerile din primăvară.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo