Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, despre posibila plecare a lui Ianis, în LaLiga: "Totul deschis, nimic nu e bătut în cuie"

Maria Olteanu

Publicat 24/04/2023 la 22:27 GMT+3

Ianis Hagi se află pe lista unui club din La Liga, care este cu ochii pe mijlocașul român, în speranța unei mutări în vară. Gică Hagi nu neagă transferul, însă anunță că momentan nimic nu este sigur.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi s-a întors pe teren în februarie, la mai bine de un an de la grava accidentare care l-a ținut departe de gazon. Acum, românul încearcă să își recapete forma de dinainte, însă momentan a prins puține minute în tricoul lui Rangers.
Chiar dacă a semnat recent prelungirea înțelegerii cu gruparea din Scoția, presa internațională a anunțat că Ianis Hagi s-ar putea transfera din sezonul viitor într-un alt campionat.
Cel mai recent, cei de la Daily Record au scris că mijlocașul de 24 de ani este pe lista celor de la Celta Vigo, echipă aflată pe locul 13 în clasamentul din La Liga.
Gică Hagi a comentat pe seama acestui posibil transfer, explicând că orice posibilă ofertă primită pe numele fiului său va fi atent analizată în viitor. Chiar și așa, tehnicianul Farului a spus că pentru Ianis este important acum să își recapete forma și să evolueze cât mai mult în echipa scoțienilor.
CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi nu neagă oferta celor de la Celta Vigo pentru Ianis

Gică Hagi a anunțat că Ianis a revenit cu bine după lunga perioadă de inactivitate și este convins că mijlocașul român va avea evoluții tot mai bune în viitorul apropiat. Acesta susține că fiul său are tot sprijinul din partea celor de la Rangers în momentul de față, chiar dacă a evoluat destul de puțin în aceste luni.
"A trecut o perioadă enorm de grea. Mulțumim lui Dumnezeu că e bine, sănătos, e pe teren, când va apărea, va apărea și va apărea bine. E foarte bine, mental arată bine, e pe teren, se antrenează. A lipsit un an, e clar că ai nevoie de timp, dar are tot sprijinul celor de la Rangers, vom vedea ce va fi.
(n.r. legat de interesul din partea celor de la Celta Vigo) Că este dorit de un club sau se vorbește, totul este deschis, oricând poate să vină ceva, nimic nu e bătut în cuie, dar el e acolo, a prelungit contractul, e foarte apreciat de toată lumea, e iubit, ne-a reprezentat așa cum trebuie. Să fie pe teren, să fie bine și după lucrurile vor veni de la sine", a explicat Gică Hagi, la Prosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo