Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, noi detalii despre viitorul său la Rangers: "Știu că voi avea un sezon grozav"

Maria Olteanu

Publicat 28/07/2023 la 17:05 GMT+3

Ianis Hagi a revenit la începutul acestui an pe teren după lunga perioadă de inactivitate, atunci când a fost indisponibil din cauza unei grave accidentări. Mijlocașul român a primit însă puține minute de la scoțieni, așa că în această fereastră de mercato s-a vorbit despre posibilitatea unui transfer. Ianis a venit însă cu mai multe detalii despre viitorul său.

Ianis Hagi

Credit imagine: Instagram

Ianis Hagi s-a întors pe teren în februarie, la mai bine de un an de la grava accidentare care l-a ținut departe de gazon, și nu a prins foarte multe minute în tricoul lui Rangers în ultima parte a sezonului.
Mijlocașul mai are contract cu scoțienii până în 2026, prelungindu-și recent înțelegerea cu clubul care l-a transferat în urmă cu 3 ani, de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro.
Chiar și așa, în această fereastră de mercato s-a discutat mult despre posibilitatea ca Ianis să părăsească trupa scoțiană în această vară și să înceapă o nouă provocare.
Șefii lui Rangers s-au arătat dispuși să îl transfere pe internaționalul român, dar până la urmă nu s-a ajuns la nicio înțelegere, așa că Ianis va continua la echipa scoțiană, acolo unde speră să își recapete forma de odinioară.
CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi, optimist la startul noului sezon din Scoția

Fotbalistul de 24 de ani a anunțat recent că este gata să facă un sezon foarte bun în tricoul celor de la Rangers, în care își dorește să se impună și să își câștige locul pe teren
După amicalul lui Rangers cu Olympiakos, 1-3, Ianis Hagi a vorbit despre următorul sezon competițional, pe care îl așteaptă cu sufletul la gură, sperând că va reuși lucruri grozave de-a lungul lui.
"Ultimele două săptămâni au fost destul de dure. Am alergat mult, am acumulat mulți kilometri «în picioare» și nu-i ușor să intri obosit pe teren. Dar trebuie s-o facem ca să fim pregătiți pentru startul noului sezon.
Încrederea mea e la cele mai înalte cote și abia aștept să înceapă campionatul. Știu ce tip de jucător sunt și ce pot «pune pe masă». N-am nicio îndoială, știu că voi avea un sezon grozav", a spus Ianis Hagi, cu optimism.
"Sunt multe figuri noi în vestiar, într-adevăr. Și fiecare încearcă să arate ce poate. E concurență între ei și ne capacitează și pe noi, ăștia care suntem de ceva timp aici", a adăugat Ianis Hagi, pentru Rangers TV.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo