Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi și-a stăpânit cu greu emoțiile, după ce a marcat pentru Rangers! Ce a spus după meci

Dani Morar

Actualizat 21/05/2023 la 19:07 GMT+3

Ianis Hagi a marcat primul său gol la Rangers, după o pauză de aproape un an și jumătate. Mijlocașul român a fost chinuit de o accidentare la genunchi, dar ușor-ușor reintră în primul 11 al scoțienilor.

Ianis Hagi, în Hibernian - Rangers

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi a înscris pentru Rangers, după aproape un an și jumătate, fiind vizibil emoționat. Mijlocașul a marcat golul de 2-0 al echipei sale în victoria cu 3-1 de pe terenul lui Hibernian, dar Celtic și-a asigurat deja titlul de campioană, în urmă cu două săptămâni.. El a fost folosit ca titular, fiind schimbat cu un sfert de oră înaintea finalului.
Jucătorul a vorbit după meci și a fost vizibil emoționat de această reușită. Ianis a dezvăluit că s-a chinuit vreo 30 de secunde să își țină sentimentele în frâu, fiind conștient că se apropie partidele naționalei din preliminariile EURO 2024, acolo unde își dorește enorm să joace.
"Știm cât de greu e să câștigi. Cred că evoluția noastră a fost bună, la fel ca evoluțiile din ultimele meciuri. Mergem în vacanță pe o notă pozitivă.
A contat foarte mult golul. 30 de secunde am încercat să îmi stăpânesc emoțiile. Ultimele 16 luni au trecut prin fața mea. Sunt foarte fericit că am reușit să marchez. Mai sunt multe de realizat. Mă bucur că pot să joc fotbal, având în vedere accidentarea pe care am suferit-o.
Astea sunt momentele care mă fac fericit și mă fac să înțeleg că au meritat toate greutățile prin care am trecut. Să mă văd acum jucând, să pasez, să înscriu. Nu pot să fiu mai recunoscător", a declarat Ianis Hagi, pentru Rangers TV.
Citește și:

Reacția antrenorului lui Ianis Hagi, după golul marcat de român

"Am fost încântat de joc. Cea mai mare bucurie a zilei a fost că a marcat Ianis, a fost primul lui gol după 15-16 luni. A trecut prin momente teribile. Sunt foarte fericit pentru el! Se poate vedea că are foarte multă calitate. Încă îşi găseşte ritmul după lunga recuperare. Suntem alături de el!
Ianis Hagi a fost, fără doar şi poate, un jucător ‘cheie’ pentru noi în anul în care am câştigat campionatul. Nu a putut fi în echipă timp pentru mai mult de un an. A luptat, a încercat să revină în lot şi să joace bine, a încercat să revină şi la echipa naţională. Au fost momente grele şi sunt încântat pentru el şi mulţumit de staff-ul medical, care a fost alături de el", a declarat Michael Beale, pentru Sky Sports, la finalul meciului.
După ce a fost titular în victoria cu Aberdeen și a prins 65 de minute, Ianis Hagi a evoluat și în partida cu Celtic timp de 22 de minute. La meciul cu Hibernians, Ianis Hagi a evoluat timp de 74 de minute, până când a fost înlocuit cu Alex Lowry.
Ianis Hagi marcase ultimul său gol pe 18 ianuarie 2022, în remiza celor de la Rangers de pe terenul lui Aberdeen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo