Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul lui Rangers nu exclude plecarea lui Ianis Hagi: "Vom vedea până la finalul perioadei de transferuri"

Romeo Ene

Publicat 21/08/2023 la 20:30 GMT+3

Ianis Hagi nu traversează cea mai bună perioadă la Rangers. Mijlocașul român a revenit după accidentare, însă sunt șanse ca acesta să schimbe echipa până la finalul perioadei de transferuri. Antrenorul lui Rangers a vorbit despre situația sa și a anunțat ce urmează pentru jucătorul de 24 de ani.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

Rangers a învins-o pe Morton în Cupa Scoției, scor 2-1, iar Ianis Hagi s-a declarat nemulțumit din cauza statutului său de la echipă. Conferința de presă furibundă în care a spus lucrurilor pe nume nu i-a picat însă deloc bine tehnicianului său, care a decis să îi arate lui Ianis că a greșit făcând acele declarații.
La două zile distanță de la interviul oferit, Ianis a primit o nouă veste proastă, antrenorul luând decizia să nu conteze pe serviciile sale la meciurile lui Rangers din play-off-ul Champions League, în dubla cu PSV. Tehnicianul nu l-a inclus pe jucătorul român pe foaie nici pentru manșa tur, programată pe 22 august, nici pentru manșa retur, de săptămâna viitoare, potrivit listei publicate de UEFA.
Antrenorul lui Rangers a oferit și primele reacții după această decizie, justificându-se. Michael Beale a menționat faptul că jucătorul nu se află în cea mai bună formă și ar putea pleca de la Rangers până la finalul perioadei de transferuri. El a adăugat faptul că are soluții pe postul lui Hagi, așadar rămâne de văzut ce se va întâmpla cu mijlocașul.
"Nu este nicio problemă cu Ianis. Ianis, așa cum a spus și el, este foarte fericit atunci când joacă fotbal. I-a lipsit fotbalul timp de un an. Vrea să joace titular în fiecare săptămână. Vom vedea până la finalul perioadei de transferuri (n.red. dacă va pleca). Cred că a jucat bine când a intrat în meciul din weekend.
A ratat un an și l-am adus înapoi la echipă sezonul trecut, când încă se recupera. În acel moment, era clar că nu este pregătit. În timpul verii, a muncit foarte mult pentru a se menține în formă. Nu pot să spun că este în cea mai bună formă acum. Conversațiile dintre noi au fost mereu foarte sincere. Este un jucător cu care am o relație personală foarte puternică. Dorința lui este să fie titular la fiecare meci, dar niciun jucător nu are garantat acest lucru la Rangers. Concurează pe acel post cu Todd Cantwell și Sam Lammers, dar revine și Tom Lawrence.
Aceste discuții sunt despre opțiunile pe care Ianis Hagi și agentul său le-au căutat în ultima săptămână", a menționat antrenorul lui Rangers, conform planetradio.co.uk.
CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi, pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu pentru dubla din luna septembrie

România va juca în septembrie, pe Arena Națională, împotriva reprezentativelor statelor Israel și Kosovo, meciuri contând pentru preliminariile EURO 2024.
Cu circa 3 săptămâni înaintea partidelor, staff-ul tehnic al echipei naționale a transmis convocările preliminare pentru jucătorii care evoluează în străinătate.
Conform FRF, selecționerul Edi Iordănescu a trimis 25 de convocări, unii dintre acești fotbaliști urmând a fi incluși în lotul final, care va fi anunțat ulterior și din care vor face parte și jucători din campionatul intern.
Printre stranierii aflați pe lista preliminară se află Ionuț Radu, transferat în această vară în Premier League, Andrei Burcă și Denis Alibec, care au plecat la echipe din Golf, și Ianis Hagi, care nu a prins prea multe minute în startul noului sezon la Rangers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo