Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ghinion teribil pentru un parior britanic! A pierdut peste 100.000 de £ din cauza unui penalty ratat

Nicu Savin

Publicat 28/12/2023 la 17:46 GMT+2

Un parior din Marea Britanie a plasat un bilet incredibil pe 4 meciuri din 27 decembrie. La 3 dintre ele a pronosticat corect scorul final, dar la al 4-lea ar mai fi avut nevoie de un gol pentru a câștiga peste 100.000 de £.

Lawrence Shankland a ratat un penalty în derby-ul dintre Hibernian și Hearts (27 decembrie 2023)

Credit imagine: Eurosport

În Marea Britanie s-a jucat neîntrerupt în perioada Crăciunului, iar pariorii au avut de unde alege pentru a-și încerca norocul. Ziua de 27 decembrie putea fi una de vis pentru un parior britanic, dar totul s-a transformat într-un coșmar.
Acesta a plasat un bilet format din 4 meciuri, la care a pronosticat rezultatul exact. Pariorul a mizat 10 £ pe 0-0 la Livingston - St. Jonhstone, 2-1 la Chelsea - Crystal Palace, 1-3 la Everton - Manchester City și 0-2 la Hibernian - Hearts. Primele 3 rezultate le-a anticipat perfect, dar derby-ul orașului Edinburgh s-a terminat 0-1.

Un parior din Marea Britanie a fost la un pas de lovitura vieții

Drama ghinionistului a fost cu atât mai mare cu cât Hearts a ratat un penalty în partida cu Hibernian. E adevărat că Lawrence Shankland a irosit lovitura de departajare în minutul 6 și tot el a marcat golul victoriei în minutul 90+3, dar nu se știe niciodată ce s-ar fi întâmplat dacă oaspeții ar fi deschis scorul în startul meciului.
Dacă Hearts ar fi câștigat cu 2-0 pe terenul lui Hibernian, pariorul ar fi câștigat 102.600 de £. Cota totală de pe bilet a fost de 6.545, dar probabil că agenția de pariuri respectivă oferă anumite bonusuri la cumularea cotei la pariurile multiple, astfel că eventualul câștig ar fi fost colosal.
Pariorul a postat pe contul de Twitter o fotografie a biletului pierdut, alături de un mesaj sugestiv: "Nu vă voi ierta niciodată, Hearts"!
Postarea s-a viralizat repede în mediul online, iar toată lumea l-a compătimit pe pariorul care a fost aproape de lovitura vieții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo