Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scoțienii nu mai au multă răbdare cu Ianis Hagi! De ce depinde rămânerea lui la Rangers

Romeo Ene

Publicat 01/07/2023 la 16:25 GMT+3

Ianis Hagi va continua la Rangers și în sezonul următor, după ce sezonul 2022-2023 a fost în mare parte ratat din cauza unei accidentări.

Ianis Hagi

Credit imagine: Instagram

Ianis Hagi a evoluat în 11 partide pentru scoțieni în sezonul trecut, reușind să puncteze o singură dată.
Scoțienii nu-și mai doresc ca Ianis să treacă prin aceleași probleme și în sezonul viitor, iar în acest sens i-au transmis un avertisment mijlocașului. Potrivit Ibrox News, Ianis va trebui să impresioneze și să se ferească de accidentări. În cazul în care va întâmpina o situație similară cu cea din sezonul trecut, atunci jucătorul va pleca la o altă echipă.
O ultimă șansă pentru Hagi de a demonstra în tricoul lui Rangers, după sezonul ratat aproape în totalitate: "Fanii își doresc să vadă un nou sezon foarte bun de la un jucător care a demonstrat că este capabil de lucruri mari. Cu angajamentul și dragostea lui față de club, acestea sunt bonusuri care se leagă perfect cu talentul său.
Totuși, trebuie spus că dacă sezonul lui Hagi este din nou afectat de inconsecvență și accidentări, ar trebui să fie printre primele nume care să plece. Chiar dacă este un favorit al publicului, acest lucru nu ar trebui să influențeze viziunea clubului al cărui obiectiv principal este succesul", au precizat scoțienii.
Ianis Hagi s-a întors pe teren în februarie, la mai bine de un an de la grava accidentare care l-a ținut departe de gazon, și nu a prins foarte multe minute în tricoul lui Rangers în ultima parte a sezonului.
Mijlocașul mai are contract cu scoțienii până în 2026, prelungindu-și recent înțelegerea cu clubul care l-a transferat în urmă cu 3 ani, de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro.
CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi ar putea ajunge în Serie A în această vară

Potrivit sport.ro, Ianis Hagi are oferte de la US Lecce (Serie A), Espanyol Barcelona (Segunda Division, Galatasaray (Super Lig) și Aberdeen (Scottish Premiership).
Cele patru echipe menționate ar dori să-l împrumute pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare definitivă. Rangers, clubul de care aparține, vrea 4 milioane de euro în schimbul său.
Lecce a terminat sezonul din prima ligă italiană pe locul 16, iar tehnicianul echipei este Roberto D'Aversa, cel care a insistat și pentru transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma.
Espanyol doar ce a retrogradat în cea de-a doua ligă spaniolă, însă clubul este unul cu o istorie bogată în spate. Spaniolii și l-au mai dorit pe Ianis și în 2019, după evoluțiile foarte bune avute la Campionatul European U21.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo