Pentru francez ar fi a 5-a oară când ar câștiga acest trofeu, dar a menționat că în echipă sunt foarte mulți jucători tineri care nu au simțit niciodată acest sentiment și de aceea sunt foarte concentrați în perspectiva meciului de pe Wembley de sâmbătă.
https://i.eurosport.com/2018/09/23/2425207.jpg

Olivier Giroud: "Suntem foarte motivați"

Serie A
Napoli, victorie mare pe terenul lui Milan! Spalletti jubilează: "Am jucat ca o echipă grozavă"
20/12/2021 LA 05:50
Olivier Giroud s-a arătat foarte încrezător înaintea finalei și a spus că nu se pune problema unei relaxări după ce echipa a obținut biletele pentru sezonul viitor de Champions League: "Nu suntem relaxați deloc. Chiar dacă este adevărat că am luptat din greu pe acest final de sezon și a fost dificil din punct de vedere psihologic, avem încă o mulțime de jucători tineri care nu au simțit niciodată fericirea de a câștiga un trofeu, dar și jucători experimentați ca și mine, care nu sunt niciodată mulțumiți."
Atacantul a declarat că îi place foarte mult să joace în Cupa Angliei și a menționat că este o competiție foarte importantă în Albion, spre deosebire de țara sa natală, unde nu se puce chiat atât de mult accent pe cupă: "Aici, cupa are o adevărată parte a istoriei, foștii jucători îți spun despre asta și văd și jucătorii tineri care vor să muncească din greu pentru a o câștiga."
"Este o competiție foarte interesantă. Din câteva meciuri poți să obți un trofeu cu adevărat important. Cupa Angliei este parte a culturii de aici, reprezintă mai mult decât Cupa Franței. Se joacă pe Wembley Stadium, este fantastic'', a dăugat atacantul francez.
https://i.eurosport.com/2015/05/31/1585369.jpg
Giroud este de 2 ani și jumătate la Chelsea, de unde a ajuns chiar de la adversara de sâmbătă. Alături de "tunari" Giroud a câștigat de 3 ori FA Cup, dar a cecerit și cu Chelsea acest trofeu chiar în primul său sezon pe Stamford Bridge.
Finala FA Cup de sâmbătă va începe la ora 19:30 și va fi putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Spectacolul din FA Cup de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Fotbal
Record fantastic: Chelsea are deja 17 marcatori diferiți în acest sezon
05/11/2021 LA 12:25
Premier League
Chelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich. Recordurile impresionante setate
23/10/2021 LA 14:02