Luis Enrique a prezentat astăzi lista celor 23 de jucători convocați la naționala Spaniei pentru EURO.
Spre surprinderea multora, Sergio Ramos a fost lăsat pe dinafară, o decizie totuși logică ținând cont de problemele cu accidentările pe care le-a avut jucătorul Realului în ultima vreme.

Sergio Ramos: "Mă doare să nu-mi reprezint țara, dar trebuie să fiu sincer cu mine însumi"

Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55
Ramos a reacționat imediat cu privire la lipsa din lotul Spaniei, iar atitudinea sa denotă caracterul său de lider adevărat. Căpitanul de drept al echipei naționale și al lui Real Madrid a recunoscut că nu era pregătit să joace la turneul final și a admis că pentru el este mai bine să se odihnească pentru a fi 100% apt la startul sezonului viitor,
"După câteva luni nenorocite și un sezon atipic, total diferit de ceea ce am trăit în întreaga mea carieră, vine și absența de la EURO. Am luptat și am lucrat trup și suflet în fiecare zi pentru a putea ajunge la 100%, dar lucrurile nu merg întotdeauna așa cum vrei.
Mă doare că nu am reușit să-mi ajut echipa mai mult și că nu voi putea juca pentru Spania, dar, în acest caz, este mai bine să mă odihnesc, să îmi revin complet și apoi voi reveni, așa cum am făcut-o dintotdeauna. Mă doare să nu-mi reprezint țara, dar trebuie să fiu sincer cu mine însumi.
Le doresc mult succes colegilor mei și sperăm că vom avea un EURO minunat. Voi fi un mare fan al echipei, de acasă. Un mare salut tuturor și întotdeauna VivaEspana și HalaMadrid.", a spus Ramos, citat de As.com.

Lotul Spaniei pentru EURO

  • Portari: Unai Simon (Athletic Bilbao), David De Gea (Manchester United), Robert Sánchez (Brighton)
  • Fundași: Gaya (Valencia), Jordi Alba (Barcelona), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Manchester City), Eric Garcia (Manchester City), Diego Llorente (Leeds), Azpilicueta (Chelsea), Marcos Llorente (Atletico Madrid)
  • Mijlocași: Sergio Busquets (Barcelona), Rodri (Manchester City), Pedri (Barcelona), Thiago Alcantara (Liverpool), Koke (Atletico Madrid), Fabian Ruiz (Napoli)
  • Atacanți: Dani Olmo (RB Leipzig), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Alvaro Morata (Juventus), Gerard Moreno (Villarreal), Ferran Torres (Manchester City), Adama Traore (Wolverhampton), Pablo Sarabia (PSG)
Fotbal
Transferurile stelare din 2021! Messi și Ronaldo au schimbat echipa, dar alții au stabilit recorduri
27/12/2021 LA 11:08
Ligue 1
De ce nu s-a adaptat Ramos la PSG? Un coleg are răspunsul: "E obișnuit să se simtă important!"
26/12/2021 LA 13:35