Serie A revine! Asta este vestea bună. Italienii au analizat tot ce au făcut nemții, spaniolii și englezii și sunt pregătiți din nou de fotbal. Ligue 1 este singurul din cele 5 campionate mari ale Europei care a fost înghețat de pandemia de coronavirus. Francezii au decis că nu se poate juca fotbal în acest sezon.

Serie A revine!

Credit imagine: SID

5 lucruri de știut la revenirea Serie A

Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
1. Serie A se reia la 101 zile după golul lui Jeremie Boga de la Sassuolo împotriva Bresciei. El este ultimul marcator înaintea pandemiei de Covid-19.
2. Lupta la titlu este deschisă și poate mai incinsă ca niciodată în ultimii ani. Lazio este la un singur punct în spatele lui Juventus, care a arătat rău în finala Cupei Italiei pierdută cu Napoli.
3. Se va juca foarte tare pentru toate cele trei obiective: titlu, cupe europene și retrogradare. Am văzut cât de intense au fost disputele din Cupa Italiei
4. Fanii nu vor avea voie în tribune și vor fi greu de ținut în case după ce echipelor lor vor obține succese mari. Pasiunea italienilor pentru fotbal este imensă. Peste 10 milioane de fani au văzut la tv finala fără goluri din Cupa Italiei!
5. Golgheterul lui Lazio, Ciro Immobile se va lupta cu Lewandowski pentru titlul de cel mai bun marcator din Europa
Primele meciuri se vor disputa în această seară, Torino - Parma și Verona - Cagliari.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34