Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

5 lucruri pe care trebuie să le știți despre revenirea Serie A

Ion Alexandru

Actualizat 20/06/2020 la 12:33 GMT+3

Campionatul italian este ultimul care revine dintre competițiile puternice din Europa. Italienii au avut foarte mult de suferit în timpul pandemiei de coronavirus și este țara cu cei mai mulți morți din Uniunea Europeană, peste 34 de mii.

Cristiano Ronaldo și Juventus vor avea viață cu Lazio în acest sezon

Credit imagine: Getty Images

Serie A revine! Asta este vestea bună. Italienii au analizat tot ce au făcut nemții, spaniolii și englezii și sunt pregătiți din nou de fotbal. Ligue 1 este singurul din cele 5 campionate mari ale Europei care a fost înghețat de pandemia de coronavirus. Francezii au decis că nu se poate juca fotbal în acest sezon.
picture

Serie A revine!

Credit imagine: SID

5 lucruri de știut la revenirea Serie A

1. Serie A se reia la 101 zile după golul lui Jeremie Boga de la Sassuolo împotriva Bresciei. El este ultimul marcator înaintea pandemiei de Covid-19.
2. Lupta la titlu este deschisă și poate mai incinsă ca niciodată în ultimii ani. Lazio este la un singur punct în spatele lui Juventus, care a arătat rău în finala Cupei Italiei pierdută cu Napoli.
3. Se va juca foarte tare pentru toate cele trei obiective: titlu, cupe europene și retrogradare. Am văzut cât de intense au fost disputele din Cupa Italiei
4. Fanii nu vor avea voie în tribune și vor fi greu de ținut în case după ce echipelor lor vor obține succese mari. Pasiunea italienilor pentru fotbal este imensă. Peste 10 milioane de fani au văzut la tv finala fără goluri din Cupa Italiei!
5. Golgheterul lui Lazio, Ciro Immobile se va lupta cu Lewandowski pentru titlul de cel mai bun marcator din Europa
Primele meciuri se vor disputa în această seară, Torino - Parma și Verona - Cagliari.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo