Gazzetta dello Sport a informat vineri că fostul antrenor de la Chelsea este ”singur” și că jucătorii ”nu îl mai ascultă” după a doua finală pierdută din acest sezon. Juventus pierduse deja SuperCupa Italiei împotriva lui Lazio iar echipa lui Sarri s-a încurcat într-un nou moment important când a pierdut la penalty-uri împotriva celor de la Napoli în finala Cupei Italiei de miercuri.
Acea înfrângere dar și jocul lui Juventus, mai ales în a doua repriză, a reaprins îndoielile la Torino iar presa din Italia susține că jobul lui Sarri nu este unul sigur în acest moment. Gazzetta dello Sport informează că mulți fani au început deja să își piardă încrederea în Sarri în condițiile în care titlul nu este deloc sigur, Juventus fiind la doar un punct distanță de Lazio înainte ca Serie A să revină în acest weekend.
Câștigarea titlului, performanță reușită de Juve în fiecare din ultimele opt campionate, este minumul necesar pentru Sarri și va trebui ca echipa să se îmbunătățească considerabil atât în campionat cât și în UEFA Champions League pentru ca postul lui să fie sigur.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 17 ORE
Președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, nu a fost impresionat de jocul lui Juve de miercuri seara și a fost nevoit să prezinte medaliile de câștigători celor de la Napoli, în loc de propriei echipe. Sarri a fost numit drept înlocuitorul lui Massimiliano Allegri tocmai pentru a aduce un stil de joc atractiv la Juventus.
Nu doar presa îl critică pe Sarri. Sora lui Cristiano Ronaldo, Elma Aveiro, i-a criticat tactica pentru meciul cu Napoli: ”Ce poți face mai mult? Asta este, Cristiano nu poate face miracole singur. Nu înțeleg cum poate echipa să joace așa”.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29