AC Milan este pe locul 7 în Serie A în acest moment, la 12 puncte de Atalanta, ultima echipă aflată pe loc de UEFA Champions League. "Diavolii" au șanse mici să revină în UEFA Champions League, competiție în care n-au mai jucat din sezonul 2013/2014.
Suspendată din actualul sezon de Europa League, AC Milan trece prin noi momente dificile. CEO-ul clubului, Ivan Gazidis, l-a dat afară pe Zvonimir Boban iar Paolo Maldini și Frederic Massara urmează să se despartă la rândul lor de club. Această situație i-a trezit îngrijorare super-agentului Mino Raiola, cel care ar putea duce vedetele echipei în alte părți.
Raiola nu este convins de către Gazidis și se gândește la variante pentru Zlatan Ibrahimovic și Gianluigi Donnarumma. Dacă actuala înțelegere a atacantului suedez expiră în vară, în ceea ce îl privește pe Donnarumma, acesta mai are contract până în 2021 și AC Milan va fi nevoită să renunțe la el dacă nu este semnat un nou contract, pentru a nu risca apoi să-l piardă gratuit.
Ligue 1
PSG a câștigat și pe terenul lui Lyon! Messi a adus a 7-a victorie a echipei lui Galtier în Ligue 1
18/09/2022 LA 20:47
Alți 2 jucători care ar urma să plece de la AC Milan în vară, scrie Calciomercato, sunt ALessio Romagnoli și Giacomo Bonaventura. Primul este dorit de Atletico Madrid și Barcelona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Guardiola, ironic la adresa lui Ibrahimovic, după golul marcat de Haaland contra lui Dortmund
15/09/2022 LA 05:43
Serie A
O legendă a Milanului i-a sugerat lui Ibrahimovic să se retragă! Răspunsul fabulos al suedezului
14/09/2022 LA 13:12