Lautaro Martinez este un jucător foarte curtat, dar argentinianul mai are 3 ani și jumătate contract cu Inter, ceea ce face un eventual transfer greu de realizat.
Barcelona a fost clubul care s-a interesat insistent de jucătorul Interului, dar oficialii italienilor nici nu a vrut să audă vreo ofertă. În aceste condiții, catalanii l-ar putea transfera doar dacă i-ar plăti clauza de reziliere, în valoare de 111 milioane de €. Bugetul catalanilor a fost serios afectat de pandemia de Covid-19 și este greu de crezut că gruparea de pe Camp Nou își va permite să plătească o asemenea sumă în viitorul apropiat.
Chiar dacă presa internațională a scris că Lautaro ar fi tentat să accepte o ofertă de la Barcelona, impresarul său a declarat recent că jucătorul se simte foarte bine la Milano. De asemenea, agentul a confirmat că orice club poate să discute cu Inter despre un transfer, dar a subliniat că Lautaro se află în cel mai bun loc pentru el momentan.
Serie A
Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Radu! Unde este dorit și cum a reacționat Inter
ACUM 15 ORE
"Astăzi este bine acolo unde este. Este clar că Lautaro crește și învață. Este un jucător cu un potențial enorm, fără exagerare. Poate deveni un jucător de elită. Cel mai important lucru este că s-a obișnuit foarte repede cu fotbalul european. A jucat imediat după ce a venit și a înscris goluri.", a declarat Carlos Alberto Yaque într-un interviu pentru publicația argentiniană Ole, citat de sport.es.

Impresarul lui Lautaro Martinez: "Oricine îl dorește poate să meargă să vorbească cu Inter"

"Mai are încă trei ani de contract. Oricine îl dorește poate să meargă să vorbească cu Inter. Dar acolo este calm și fericit, joacă și crește. Am crescut și eu cu el, venind să vorbesc cu președinții și managerii celor mai mari echipe din lume.", a adăugat agentul lui Lautaro.
Atacantul de 22 de ani a fost cumpărat în 2018 de Inter de la Racing Club, plătind 25 de milioane de € în schimbul său. Argentinianul a crescut foarte mult, iar acum este cotat la 70 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Până acum, Lautaro a jucat 104 meciuri în tricoul "nerazzurrilor", marcând 37 de goluri și dând 14 pase decisive. Și la naționala Argentinei acesta are cifre impresionante, marcând deja 10 goluri în numai 19 partide jucate.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
19/01/2022 LA 22:57
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36