Trei ore, atât a durat întâlnirea de "gradul 0" dintre președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, și președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Cei doi au purtat o discuție la Continassa în după-amiaza zilei de marți, subiectul central fiind reprezentat de înființarea unei Superligi Europene. Proiectul e mai vechi, dar în ultimul timp, pe fondul pandemiei, care a creat mari probleme financiare cluburilor, a devenit tot mai prezent pe buzele conducătorilor de cluburi.

Isco și Marcelo, doriți de Juventus

Pe lângă proiectul de principiu amintit mai sus, Agnelli și Perez au vorbit despre posibilitatea ca "Bătrâna Doamnă" să realizeze două transferuri, în această iarnă, de la Real Madrid. Marca anunță că Isco și Marcelo sunt doriți în Piemont și există șanse importante să se ajungă la un numitor comun.
Liga
Isco a bătut deja palma cu viitorul club! Unde va evolua starul lui Real Madrid din ianuarie
ACUM 18 ORE
Isco își dorește să fie convocat la naționala Spaniei pentru Campionatul European de vara viitoare, iar acest lucru nu va fi posibil fără să aibă meciuri în picioare. Zidane îi dă prea puține șanse în tricoul blanco, iar presa spaniolă anunță că mijlocașul a vorbit cu Florentino Perez și l-a rugat să fie lăsat să plece în iarnă. Fie sub formă de împrumut, fie sub formă de transfer definitiv. Juventus a intrat pe fir, campioana ultimilor 9 ani din Serie A având mari probleme la construcție. E nevoie de un mijlocaș cu fantezie, care să îi ajute pe Ronaldo și Morata, iar Isco pare o variantă optimă.
În ceea ce îl privește pe Marcelo, vicecăpitanul blanco a pierdut încrederea lui Zidane. Ferland Mendy este în acest moment prima variantă pentru postul de fundaș stânga, staff-ul tehnic al madrilenilor fiind nemulțumit de modul în care brazilianul face faza defensivă. Sud-americanul primește acum nouă milioane pe an la Real Madrid și mai are contract până în 2022, iar Perez nu intenționează să îi prelungească înțelegerea. Ca atare, un transfer acum nu doar că ar aduce ceva bani pentru un fotbalist care altfel ar pleca gratis în vara viitoare, dar ar scăpa clubul și de o cheltuială importantă în privința salariilor.
Liga
Un fotbalist de la Real Madrid, disperat să semneze cu Barcelona! Anunțul presei catalane
18/10/2021 LA 15:08
Liga
După Ramos și Varane, încă un jucător important este aproape de despărțirea de Real! Unde este dorit
04/08/2021 LA 15:25