Golgheterul ediţiei trecute din Serie A (29 de goluri), Ronaldo va rămâne la Torino cel puțin până în 2022, când îi expiră contractul.
Informația a fost confirmată de noul tehnician al piemontezilor, Massimiliano Allegri, care a dezvăluit că însuși jucătorul i-a transmis alegerea sa.
"Ronaldo mi-a spus că rămâne, să lămurim astfel acest subiect", a subliniat Allegri, pentru ca apoi să explice faptul că transferul său (la Manchester United sau Real Madrid) a fost doar un subiect de presă.
Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
IERI LA 14:21
"S-a antrenat mereu bine şi a fost mereu disponibil. Am văzut nişte zvonuri în ziare, dar n-a vrut niciodată să plece de la Juventus", a adăugat tehnicianul.

Relația Ronaldo - Allegri, una tensionată?

Eventuala plecare despre care s-a tot vorbit a avut legătură directă cu relația avută de tehnician cu vedeta portugheză. Jurnaliștii de la La Replubblica au descoperit încă din primăvară că plecarea lui Allegri de la Juventus s-a datorat neînțelegerilor cu preșdintele Andrea Agnelli în privința lui Cristiano Ronaldo. Antrenorul l-ar fi somat pe oficialul torinez să-l vândă urgent pe portughez, la numai un an de la transferul său de la Real Madrid.
Motivul invocat de tenhnician a fost că Ronaldo blochează ascensiunea tinerilor jucători pe care el intenționa să se bazeze mai mult în sezoanele următoare. Cu toate acestea, Agnelli nu a fost de acord cu managerul de atunci, iar Allegri a părăsit clubul în vara respectivă, fiind înlocuit de Maurizio Sarri.
Juventus va debuta în noul sezon la Udinese, duminică, de la 19:30. Ronaldo e de așteptat să fie disponibil, chiar dacă, din cauza vacanței mai lungi, ar putea începe doar din postura de rezervă, nefiind la 100% din punct de vedere fizic.
Premier League
Reacția incredibilă a lui Ronaldo la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur
IERI LA 10:21
Ligue 1
Tot mai multe voci contestă victoria lui Lionel Messi din cursa pentru Balonul de Aur
30/11/2021 LA 19:59