Max Allegri a revenit după doi ani pe banca lui Juventus. Deși a fost aproape de a semna cu Real Madrid, tehnicianul italian a ales să se întoarcă la echipa cu care a câștigat 6 titluri în Serie A și a jucat două finale de Champions League.
Într-o conferință de presă susținută marți, Allegri a vorbit și despre căpitanii echipie din sezonul viitor. În mod normal, banderola va sta pe mâna lui Chiellini, dar fundașul nu a ajuns încă la un acord de prelungire a contractului cu tonerinzii.
Totuși, șansele ca Chiellini să continue la Juventus sunt foarte mari, iar Allegri a și declarat că nu are nicio îndoială în acest sens: "Am discutat cu el, joacă de 20 de ani aici. Ar fi ridicol să-şi întrerupă vacanţa pentru a semna contractul. Prelungirea nu va fi o problemă".
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53

Allegri nu ia în calcul ca Bonucci să fie căpitan la Juventus

În condițiile în care Chiellini va rămâne, singura problemă în privința banderolei e cine o va purta atunci când fundașul nu este pe teren. Leonardo Bonucci este și el un jucător reprezentativ pentru "Bătrâna Doamnă", dar Allegri a explicat că Dybala este mai îndreptățit să poarte banderola de căpitan.
"Căpitanul și al 2-lea căpitan sunt deciși în funcție de cât de mult timp au jucat aici. Chiellini este cel mai experimentat, urmat de Dybala. Bonucci a plecat un sezon. A fost decizia lui. Când s-a întors la Juventus, a ajuns ultimul în ordinea celor mai vechi jucători de la echipă. Așa că, dacă vrea banderola de căpitan, să își cumpere una și să se joace cu ea pe stradă. I-am spus asta", a declarat Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Leonardo Bonucci a ajuns la Juventus în 2010, dar în 2017 a plecat la marea rivală AC Milan, un transfer neînțeles de nimeni la vremea respectivă. După numai un sezon pe San Siro, fundașul a revenit la Juventus și a pus umărul la câștigarea de noi trofee.
Premier League
Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United
11/09/2021 LA 17:04
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03