Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Allegri, discurs tranșant în privința banderolei de căpitan la Juventus! De ce Bonucci nu o va purta

Nicu Savin

Publicat 27/07/2021 la 23:45 GMT+3

Max Allegri și-a început al 2-lea mandat la Juventus, iar experimentatul antrenor italian a făcut lumină în privința căpitanilor echipei în noul sezon. Deși este un jucător de bază și un fotbalist important pentru istoria lui Juventus, Leonardo Bonucci nu va purta banderola de căpitan.

Max Allegri et Leonardo Bonucci

Credit imagine: Getty Images

Max Allegri a revenit după doi ani pe banca lui Juventus. Deși a fost aproape de a semna cu Real Madrid, tehnicianul italian a ales să se întoarcă la echipa cu care a câștigat 6 titluri în Serie A și a jucat două finale de Champions League.
Într-o conferință de presă susținută marți, Allegri a vorbit și despre căpitanii echipie din sezonul viitor. În mod normal, banderola va sta pe mâna lui Chiellini, dar fundașul nu a ajuns încă la un acord de prelungire a contractului cu tonerinzii.
Totuși, șansele ca Chiellini să continue la Juventus sunt foarte mari, iar Allegri a și declarat că nu are nicio îndoială în acest sens: "Am discutat cu el, joacă de 20 de ani aici. Ar fi ridicol să-şi întrerupă vacanţa pentru a semna contractul. Prelungirea nu va fi o problemă".

Allegri nu ia în calcul ca Bonucci să fie căpitan la Juventus

În condițiile în care Chiellini va rămâne, singura problemă în privința banderolei e cine o va purta atunci când fundașul nu este pe teren. Leonardo Bonucci este și el un jucător reprezentativ pentru "Bătrâna Doamnă", dar Allegri a explicat că Dybala este mai îndreptățit să poarte banderola de căpitan.
"Căpitanul și al 2-lea căpitan sunt deciși în funcție de cât de mult timp au jucat aici. Chiellini este cel mai experimentat, urmat de Dybala. Bonucci a plecat un sezon. A fost decizia lui. Când s-a întors la Juventus, a ajuns ultimul în ordinea celor mai vechi jucători de la echipă. Așa că, dacă vrea banderola de căpitan, să își cumpere una și să se joace cu ea pe stradă. I-am spus asta", a declarat Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Leonardo Bonucci a ajuns la Juventus în 2010, dar în 2017 a plecat la marea rivală AC Milan, un transfer neînțeles de nimeni la vremea respectivă. După numai un sezon pe San Siro, fundașul a revenit la Juventus și a pus umărul la câștigarea de noi trofee.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo