Max Allegri a revenit după doi ani pe banca lui Juventus. Deși a fost aproape de a semna cu Real Madrid, tehnicianul italian a ales să se întoarcă la echipa cu care a câștigat 6 titluri în Serie A și a jucat două finale de Champions League.
Într-o conferință de presă susținută marți, Allegri a vorbit și despre căpitanii echipie din sezonul viitor. În mod normal, banderola va sta pe mâna lui Chiellini, dar fundașul nu a ajuns încă la un acord de prelungire a contractului cu tonerinzii.
Totuși, șansele ca Chiellini să continue la Juventus sunt foarte mari, iar Allegri a și declarat că nu are nicio îndoială în acest sens: "Am discutat cu el, joacă de 20 de ani aici. Ar fi ridicol să-şi întrerupă vacanţa pentru a semna contractul. Prelungirea nu va fi o problemă".
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 2 ORE

Allegri nu ia în calcul ca Bonucci să fie căpitan la Juventus

În condițiile în care Chiellini va rămâne, singura problemă în privința banderolei e cine o va purta atunci când fundașul nu este pe teren. Leonardo Bonucci este și el un jucător reprezentativ pentru "Bătrâna Doamnă", dar Allegri a explicat că Dybala este mai îndreptățit să poarte banderola de căpitan.
"Căpitanul și al 2-lea căpitan sunt deciși în funcție de cât de mult timp au jucat aici. Chiellini este cel mai experimentat, urmat de Dybala. Bonucci a plecat un sezon. A fost decizia lui. Când s-a întors la Juventus, a ajuns ultimul în ordinea celor mai vechi jucători de la echipă. Așa că, dacă vrea banderola de căpitan, să își cumpere una și să se joace cu ea pe stradă. I-am spus asta", a declarat Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Leonardo Bonucci a ajuns la Juventus în 2010, dar în 2017 a plecat la marea rivală AC Milan, un transfer neînțeles de nimeni la vremea respectivă. După numai un sezon pe San Siro, fundașul a revenit la Juventus și a pus umărul la câștigarea de noi trofee.
Liga
Cât de aproape a fost Allegri de a semna cu Real Madrid în 2021! "Totul era pus la punct"
12/01/2022 LA 07:28
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48