Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Max Allegri dezvăluie că a fost aproape să semneze cu Real Madrid înainte de Juventus! Ce spune despre Cristiano Ronaldo

Razvan Circeag

Actualizat 27/07/2021 la 23:25 GMT+3

La sfârșitul lunii mai, Massimiliano Allegri a revenit oficial pe banca celor de la Juventus Torino. Tehnicianul a dezvăluit că în acea perioadă a avut pe masă o ofertă oficială și de la Real Madrid, pe care însă a refuzat-o.

Allegri sieht seinen Superstar in der Vorbildsfunktion

Credit imagine: SID

Allegri a revenit la Juventus după o pauză de doi ani. Acesta a reușit o serie de performanțe notabile până să plece în 2019 din Torino. Tehnicianul s-a aflat la conducerea băncii tehnice a bianconerilor în perioada 2014-2019, în care a reușit să cucerească 5 titluri consecutive și să bifeze două finale de Champions League.
Înainte să semneze din nou cu Juventus, Allegri a fost foarte aproape să preia conducerea lui Real Madrid. În cele din urmă i-a refuzat pentru o revenire la clubul unde a cunoscut cele mai mari performanțe în calitate de antrenor. Iar Real Madrid l-a ales pe Carlo Ancelotti pentru a-l înlocui pe Zinedine Zidane.
"Să spunem că da, am fost foarte aproape să semnez cu Real Madrid, mai ales în acest an. Vreau să-i mulțumesc președintelui (n.r - Florentino Perez) pentru șansa oferită, dar am ales Juventus pentru că mi-a oferit atât de multe lucruri. E un club unde îți face o deosebită plăcere să antrenezi și unde ai la dispoziție tineri capabili să crească.
Sunt nerăbdător să reîncep, debutează o nouă eră și sunt mulți tineri aici care trebuie să se îmbunătățească. 'Bătrânii' Ronaldo, Chiellini și Bonucci trebuie să le arate ce înseamnă Juve", a spus Allegri în cadrul unei conferințe de presă.

Allegri a vorbit despre Cristiano Ronaldo și căpitanul Giorgio Chiellini

În cadrul aceleiași conferințe, Allegri a vorbit și despre Cristiano Ronaldo. Iar după cum vorbește despre atacantul portughez, se pare că acesta va continua și din sezonul viitor la Torino, în ciuda a multor zvonuri care îl dau ca și plecat de la Juventus.
"Am vorbit cu Cristiano Ronaldo, la fel ca și cu ceilalți fotbaliști. I-am spus că sezonul viitor este unul important și că mă bucur să-l văd din nou. Va avea mai multă responsabilitate decât acum trei ani de zile, când s-a alăturat unui lot mult mai experimentat. Nu aștept doar multe goluri de la Ronaldo, ci și să fie un exemplu pentru ceilalți fotbaliști mai tineri", a mai declarat tehnicianul.
În cazul lui Giorgio Chiellini, Max Allegri a dat asigurări că fundașul va semna un nou contract și va continua la Juventus: "Am discutat cu el, joacă de 20 de ani aici. Ar fi ridicol să-şi întrerupă vacanţa pentru a semna contractul. Prelungirea nu va fi o problemă"
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo