Allegri a revenit la Juventus după o pauză de doi ani. Acesta a reușit o serie de performanțe notabile până să plece în 2019 din Torino. Tehnicianul s-a aflat la conducerea băncii tehnice a bianconerilor în perioada 2014-2019, în care a reușit să cucerească 5 titluri consecutive și să bifeze două finale de Champions League.
Înainte să semneze din nou cu Juventus, Allegri a fost foarte aproape să preia conducerea lui Real Madrid. În cele din urmă i-a refuzat pentru o revenire la clubul unde a cunoscut cele mai mari performanțe în calitate de antrenor. Iar Real Madrid l-a ales pe Carlo Ancelotti pentru a-l înlocui pe Zinedine Zidane.
"Să spunem că da, am fost foarte aproape să semnez cu Real Madrid, mai ales în acest an. Vreau să-i mulțumesc președintelui (n.r - Florentino Perez) pentru șansa oferită, dar am ales Juventus pentru că mi-a oferit atât de multe lucruri. E un club unde îți face o deosebită plăcere să antrenezi și unde ai la dispoziție tineri capabili să crească.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
IERI LA 08:42
Sunt nerăbdător să reîncep, debutează o nouă eră și sunt mulți tineri aici care trebuie să se îmbunătățească. 'Bătrânii' Ronaldo, Chiellini și Bonucci trebuie să le arate ce înseamnă Juve", a spus Allegri în cadrul unei conferințe de presă.

Allegri a vorbit despre Cristiano Ronaldo și căpitanul Giorgio Chiellini

În cadrul aceleiași conferințe, Allegri a vorbit și despre Cristiano Ronaldo. Iar după cum vorbește despre atacantul portughez, se pare că acesta va continua și din sezonul viitor la Torino, în ciuda a multor zvonuri care îl dau ca și plecat de la Juventus.
"Am vorbit cu Cristiano Ronaldo, la fel ca și cu ceilalți fotbaliști. I-am spus că sezonul viitor este unul important și că mă bucur să-l văd din nou. Va avea mai multă responsabilitate decât acum trei ani de zile, când s-a alăturat unui lot mult mai experimentat. Nu aștept doar multe goluri de la Ronaldo, ci și să fie un exemplu pentru ceilalți fotbaliști mai tineri", a mai declarat tehnicianul.
În cazul lui Giorgio Chiellini, Max Allegri a dat asigurări că fundașul va semna un nou contract și va continua la Juventus: "Am discutat cu el, joacă de 20 de ani aici. Ar fi ridicol să-şi întrerupă vacanţa pentru a semna contractul. Prelungirea nu va fi o problemă"
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29