Fotbal
Serie A

Fotbalistul care l-a vrăjit pe Conte: "E nebun după el". Jucătorul, dorit și în Premier League

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Antonio Conte vrea să facă din Inter o forță în Europa

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
21/05/2020 la 14:49

Stefano Sensi este fotbalistul care l-a cucerit total pe Antonio Conte. Mijlocașul de 24 de ani va fi achiziționat definitiv de Inter în această vară, nerazzurrii urmând a plăti clauza de transfer definitiv.

În ultimele săptămâni în Italia s-a zvonit că Napoli ar sta la pândă, în cazul în care Inter nu i-ar plăti lui Sassuolo clauza de transfer definitiv pentru Sensi. Mijlocașul central a ajuns pe Meazza în vară, sub formă de împrumut, dar nu a jucat foarte mult, accidentările măcinându-l.

Cu toate acestea, Conte e convins de calitatea fantastică a mijlocașului, iar prețul de 25 de milioane de euro pentru mutarea definitivă va fi plătit fără probleme, garantează Giuseppe Riso, agentul jucătorului.

Premier League

I-a spart nasul, dar i-a câştigat respectul! Giggs: "El e cel mai puternic adversar avut vreodată"

24/05/2020 LA 13:28

"Zvonurile despre interesul lui Napoli nu au ajuns la mine. Nu va pleca de la Inter, dar asta în primul rând pentru că Antonio Conte nu concepe să se despartă de Sensi. Mi-a spus că e nebun după el", a dezvăluit Giuseppe Riso.

Interes din Premier League pentru Stefano Sensi

Cu toate că în acest sezon a bifat doar 12 meciuri pentru nerazzurri, calitatea lui Sensi e indiscutabilă, el intrând în atenția unui antrenor mare din Premier League.

Cel puțin asta susține Giuseppe Riso, care, deși nu a nominalizat pe nimeni, a lăsat de înțeles că un club din TOP 6 din Anglia îl dorește cu orice preț.

"Un mare antrenor din Anglia mi-a zis: "Adu-mi-l pe Sensi, chiar și fără picioare. Dacă un asemenea tehnician, dintr-un campionat atât de fizic și de solicitant cum este Premier League mi-a spus asta, înseamnă că Sensi e într-adevăr un fotbalist special. Un jucător care are fotbalul în creier, care gândește enorm înainte de a trimite comanda spre picioare", a mai spus agentul.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Chivu şi Mourinho, faţă în faţă într-un mod inedit, la 10 ani de la cucerirea Ligii Campionilor

23/05/2020 LA 16:05
Serie A

Ce i-a spus Mourinho lui Ibrahimovic, când acesta l-a anunțat că vrea să plece la Barcelona

22/05/2020 LA 09:37
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie AInternazionale
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Anunțul făcut de Griezmann. Ce decizie a luat francezul pentru viitorul său

PESTE 26 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Mircea Bornescu

00:27:58

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe