Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Barcelona mă urmărește?". Lautaro Martinez a vorbit despre un eventual transfer pe Camp Nou

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/01/2020 la 19:15 GMT+2

Lautaro Martinez se află într-o formă extraordinară în actualul sezon din Serie A, la fel ca și colegul său din atacul lui Inter, Romelu Lukaku.

Lautaro Martínez - Inter

Credit imagine: Getty Images

Lautaro și Lukaku au contribuit împreună la 27 de goluri în stagiunea curentă din Italia, reușite care au propulsat-o pe Inter pe locul al doilea în clasament, la două puncte în spatele lui Juventus.
Într-un interviu acordat recent pentru presa din Italia, Lautaro Martinez a vorbit despre perioada sa glorioasă de la Inter și despre un eventual titlu de campion alături de clubul din Milano:
"Sunt foarte fericit la Inter, aici oamenii mă iubesc. Multe lucruri s-au schimbat la Inter în ultimul an. A venit un nou antrenor, care trăiește fotbalul într-un mod special și care ne-a transmis ceva aparte încă din prima zi. Cumva, ne-a făcut să dăm totul pentru această echipă, iar acum rezultatele se văd cu ochiul liber.
Juventus este o candidată extrem de puternică în lupta pentru titlu, asta e clar. Are jucători fantastici, care practică un fotbal excelent. Cu toate acestea, noi vom da totul ca să câștigăm titlul. Este unul dintre obiectivele noastre.", a spus Lautaro Martinez pentru Tyc Sports.
Romelu Lukaku, Lautaro Martinez

"Lukaku mă ajută enorm, este o persoană deosebită"

Atacantul de 22 de ani a recunoscut că are o relație foarte apropiată cu Romelu Lukaku, partenerul său din atacul lui Inter:
"Am crescut enorm sub aripa lui Conte și mă bucur din plin de această etapă a carierei mele. Cu siguranță, Lukaku a pus și el umărul la ascensiunea mea. Întotdeauna mă ajută când am nevoie, atât în teren, cât și în afara lui. Este o persoană deosebită și sunt fericit că l-am întâlnit.", a mai spus Lautaro.

Lautaro nu se gândește la Barcelona

Întrebat despre un eventual transfer la Barcelona, Lautaro a răspuns că se bucură de interesul catalanilor, dar rămâne concentrat pe lupta din Serie A:
"Barcelona mă urmărește? Înseamnă că mă descurc excelent și trebuie să continui la același nivel. Este singurul lucru la care mă gândesc seara, înainte să adorm."
Lautaro Martinez

Lautaro Martinez, sezon impresionant la Inter

Cotat la 80 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, Lautaro Martinez a ajuns la Inter în vara lui 2018 de la Racing Club, în schimbul sumei de 25 milioane de euro.
De la venirea sa pe Giuseppe Meazza, argentinianul a bifat 59 de apariții, în primul sezon fiind mai mult rezerva lui Mauro Icardi, plecat în vara trecută la PSG. 24 de goluri și 4 pase decisive a reușit Lautaro în tricoul lui Inter, alături de care are o șansă extrem de rară: să câștige Scudetto și să întrerupă dominația lui Juventus în fotbalul italian.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo