Giorgio Chiellini va împlini peste o lună 37 de ani, dar fundașul a demonstrat la Campionatul European recent încheiat că este în continuare printre cei mai buni fundași centrali din lume.
Jucătorul este acum în vacanță, dar situația sa contractuală este surprinzătoare. Înțelegerea sa cu Juventus a expirat pe data de 30 iunie, iar clubul torinez nu i-a făcut deocamdată nicio ofertă.
Agentul lui Chiellini a confirmat acest lucru în cadru unui interviu acordat pentru Radio Radio, menționând că momentan nu există nicio ofertă pentru fundaș, nici de la Juventus, nici de la vreo altă echipă.
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41
"Este nevoie de două părți implicate pentru a semna un contract. Giorgio a mers la Euro și s-a concentrat exclusiv pe asta. Nu există nicio problemă cu Juventus, am convenit că ne vom întâlni mai târziu pentru a discuta, dar nu ne-am așezat încă la masă pentru a vorbi despre o reînnoire.
Nu există nicio ofertă, de la niciu club. Așteptăm ca Juventus să ne spună când putem discuta.", a declarat Davide Lippi.
https://i.eurosport.com/2021/07/12/3172063.jpg

Giorgio Chiellini, singurul campion european liber de contract

În opinia agentului lui Chiellini, retragerea nu este luată în calcul de jucător în acest moment, mai ales că a demonstrat că poate juca în continuare la un nivel ridicat atunci când este la 100% din punct de vedere fizic.
"Gândurilelui Chiellini de a se retrage în acest moment sunt nule. Ceea ce a făcut după ce și-a rupt ligamentul încrucișat este incredibil. Ceea ce îl alimentează este pasiunea și am văzut la EURO că pasiunea sa este încă puternică. A fost un simbol al Juventus de mulți ani și așteptăm semnale de la club. Nimeni nu ne-a sunat, dar nu aș fi fost surprins dacă ar fi făcut-o, deoarece el este singurul agent liber din naționala Italieiîn acest moment.", a adăugat impresarul.
Giorgio Chiellini joacă la Juventus din 2005, când a fost transferat de la Fiorentina pentru aproximativ 8 milioane de €. În cei 16 ani petrecuți la Torino, Chiellini a cucerit o mulțime de trofee interne și a jucat 2 finale de Champions League în tricoul "Bătrânei Doamne". Cariera sa de excepție a fost încununată zilele trecute cu titlul european cucerit cu naționala Italiei, în calitate de căpitan al echipei.
Serie A
Radu Drăgușin, la un pas de transferul la Genoa! Cum l-a convins Chiellini să accepte mutarea
01/07/2022 LA 13:12
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39